Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tünetkimaradós napok normálisak?

Tünetkimaradós napok normálisak?

Figyelt kérdés
Kicsit beparáztam, mert volt már 2 vetélésem. Eddig voltak tüneteim (mell feszülés, szédelgés, mindjárt megjön érzés), de 3 napja semmi. Attól félek ezek rossz előjelek. 5.hétben vagyok.
2009. ápr. 2. 17:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia. Vannak persze napok amikor elmúlnak a tünetek. Sőt van akinek nincs is. Amíg nem vérzel vagy barnázol és nincs görcs minden rendben van!!!!!!!

De azért hogy megnyugodj, menj el a dokidhoz vagy valahova és kérd hogy nézzenek meg, hátha látni valamit. Én is ilyen voltam. 4 hetes 4 napos voltam mikor elkaptam a hányós,hasmenéses vírust, szerencsére csak 1 éjszakát hánytam át, de másnap 39.3 fokos lázam volt és bármit csináltam nem ment le. Megijedtem és bementem a kórházba este, hogy nézzenek meg. Ari volt az ügyeletes doki megnézett uh-n, nagy nehezen talált egy 3mm-es petezsákot. Ezen kívül megnyugtatott hogy semmi baja nem lesz a babának, feküdjek sokat. Nekem is volt 1 vetélésem. Neked is csak ezt tudom mondani hogy ne aggódj.

Gratulálok a babához és sok boldogságot és egészséget kívánok!

14 hetes kismami

2009. ápr. 2. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!