Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az afp vérvételt 16 hetesen...

Az afp vérvételt 16 hetesen kell levenni én úgy tudom nekem 17 hetesen vették le és most rossz eredményt mutatott?

Figyelt kérdés
van olyan itt aki így járt vagy rossz volt az eredmény de mégsem lett baj mikor meg született a pici?
2011. júl. 19. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, én! És még sokan mások. :) Én ezért csináltattam kombinált tesztet is mind a kettőnél, hogy ne idegeskedjek. Az elsőnél lett nekem nagyon alacsony ami down kórra utal de makk egészséges bár ezt a 18 hetes uh-n is elmondták, hogy semmi baja nincs a babának biztos rosszkor lett levéve a vér. A másodikkal még csak 13 hetes vagyok most várom a kombinált teszt eredményét de a 12 hetes uh-n megint azt mondták, hogy tuti semmi baja a bébinek. Szóval az uh többet mutat mint a vérvétel. Megbízhatóbb de az AFP meg csak az uh eredménnyel együtt értékelhető szóval önmagában nem számít ha rossz lett a véreredményed, ne aggódj!
2011. júl. 19. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szinte soha sem találják el pontosan a jó időpontot, de amúgy is egy hülye, elavult vizsgálat ez.

Nekem elvileg jókor vették le (bár ki tudja) és mégis alacsony lett, mehettem is emiatt genetikai vizsgálatra, ahol szerencsére kiderült nincs semmi baj.

Jó pár országban már nem is használják ezt a vizsgálatot, épp a sok fals eredmény miatt, ami csak arra jó, hogy a kismama idegbajt kapjon.

Ha a 12 hetes vizsgálat jó volt, akkor nem lesz semmi baj!

Lányom makk egészségesen született!

2011. júl. 19. 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a kombi tesztem lett pozitív 1:100-hoz Down kórra.Magzatvízvételt kértem.Az jó lett, azóta 3és fél hónapos a kisfiam és makk egészséges.

Istenem, még most is belém hasít az érzés, hogy mennyire rossz volt.Mennyire rettegtem és milyen nagyon irigyeltem azokat, akik már leírhatták, hogy egészséges a babájuk.

Kívánok neked minden jót és mielőbbi megnyugvást-hiszem, hogy nálatok sincs semmi baj.

2011. júl. 19. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!