Létezik, hogy telefonban rossz eredményt mondtak?
Figyelt kérdés
Múlt héten volam az Istenhegyin vérvételen,ettől fügött az amniocentézis.Telefonáltak,az eredmény jó lett.Nagyon örültem neki először,aztán eszembe jutott,hogy mi van ha nem is értettem jól amit mondtak.Visszahívtam őket,és ugyanazt mondták el még egyszer.Az amniot lemondtam,a papír még nem ért ide.Ugye nem létezik,hogy a papíron más lesz,mint amit a telefonban mondtak?Kívülállóként én is hülyének nézném magam amiért ilyeneken agyalok,de most nagyon be vagyok tojva.2011. aug. 9. 12:06
1/1 anonim válasza:
Az össze vérvétel csak kockázatbecslés, az ugye tudod, de nem hiszem, hogy rossz eredményt mondtak volna.
Miért nem hívod fel őket újra, hogy miért nem ért elmég hozzád a papír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!