Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama vagyok! Mi a teendő?

Kismama vagyok! Mi a teendő?

Figyelt kérdés

17-én teszteltem pozitívat a nemvárt napján. 25-ére kaptam időpontot orvoshoz, az nem korai?

Volt egy vetélésem és aggódok...

2011. júl. 19. 08:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is 17-én teszteltem pozit:) én egyből el is mentem dokihoz aki meg nem látott semmit csak megnagyobbodott mehet és megv. Nyh-át. Engem 2 hét múlva rendelt vissza. Ma kellett mennem beta hcg vervetelre. Az utolsó menszim június 14-én volt. NEKED mikor volt?
2011. júl. 19. 08:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem júni 20-án volt az utolsó mensim első napja. Az az igazságm hogy én 2,5-3 hónapja elvetéltem és próbálok visszagondolni, hogy akkor mikor mentem el először dokihoz,de nem emlékszem már a dátumra és a hétre. :( Mindegy, elmegyek és 8. héten hív vissza nagy uh-ra. Asszem így volt akkor is.
2011. júl. 19. 08:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Utánan néztem. Múltkor a nemvárt napjától számított 13. napon voltam először dokinál, de akkor már látszódott, hogy ott van. Most a nemvárttól számított 9. napra vagyok bejelentkezve. Ez a 4 nap eltérés nem gáz ugye?
2011. júl. 19. 09:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem most menj el egy hcg vérvételre,nem kell éhgyomorra,holnap reggelre megvan az eredményed,és avval futás a dokihoz.

Én rögtön kaptam utrogestant,(hogy nehogy leváljon a baba,jobban mondva,hogy a hormon segítsen neki megtapadni, mivel az előző vetélésem progeszteron hiány miatt volt!)pedig csak két hét múlva látszott az ultrahangon.

Szerintem ilyenkor jobb villámgyorsan "rásegíteni",hogy megmaradjon a baba!

Gratulálok kismami!:)

31 hkm

2011. júl. 19. 10:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gratulációt és a segítséget is. A baj csak az, h nálunk csak beutalóval lehet vérvételre menni és a háziorvosom 1 hónap mulvára tudna adni beutalót. :( Vagy ugye a nőgyógyász tudna adni, de oda meg 1 héttel előre be kell jelentkezni. Szóval sajnos muszály lesz kivárnom a hétfőt...
2011. júl. 19. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menjél már most, mert ha látja az orvos a petezsákot méhen belül rögtön kell szedned hormonpótlásra gyógyszert, mivel volt egy vetélésed.
2011. júl. 19. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!