Mikor kezdtetek el hízni a terhesség alatt?
Én az elején 2 kilót ledobtam, mert nem nagyon tudtam enni. Aztán amint ez helyre állt, hamar vissza is jött az a 2 kiló. Ez úgy a 13. hét után. Azóta is folyamatosan 1-2 kiló a plusz havonta.
31 hetes kismami
Én mikor a kisfiammal voltam terhes, a 20. hétig egy dekát sem híztam. Aztán a szülésig csak feljött 15 kg, pedig nem tömtem magamba a kaját. De a baba sem volt kicsi, 3870 gramm és 54 cm. De szerencsére a szülés után 3 hónappal már a terhesség előtti súlyomnál tartottam. Most a 14. héten járok és már közel 2 kg feljött, pedig folyamatosan hányingerem van és úgy préselem be magamba az ételt, mert a baba miatt muszály enni.
Úgyhogy ez teljesen változó, és még ugyanazon embernél is más és más minden egyes terhességnél.
Sziasztok.
Az én esetem extrém. A 16. hétig 8 kilót fogytam a hányástól.
Utána tudtam enni, azóta 4kg jött vissza. A 30. hétben járunk. Nagyon kíváncsi vagyok, mennyivel fogom befejezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!