Tényleg így megérzik a kismamák, hogy fiú vagy lány gyermek van a pocijukban?
Figyelt kérdés
Én vagyok csak kivétel,nekem nem voltak ilyen megérzéseim egyik gyermekemnél sem!2011. júl. 18. 11:15
11/15 anonim válasza:
Én se éreztem semmit! Sőt sejtésem se volt... :) Ez szerintem is inkább olyan, hogy valaki a szíve mélyén pl lányt szeretne, arra gondol, hogy biztos lánya lesz, és 50% eséllyel eltalálja (vagy nem)...
Engem is nyaggattak ilyen kérdésekkel, és őszintén szólva engem egy kicsit idegesített :) Csak annyit mondtam rá, hogy nem akarok "találgatni".. majd az UH-n úgyis kiderül minden.
12/15 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves utolsó válaszoló.Nekem is már az agyamra megy ez a csesztetés,éppen ezért jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba.Lehet elmegyek egy 4D-s UH-ra,csak azért,hogy megtudjam a baba nemét!
2011. júl. 18. 13:13
13/15 anonim válasza:
én az első babámnál tutira éreztem h kislány lesz, pedigmindenki fiut josolt...hát nekik lett igazuk:)
most ujra babát várok, s az a megérzés h ő is fiucska lesz, de még nem tudjuk...
de valoban mindegy is, csak egészséges legyen!
14/15 anonim válasza:
Első 12 hétben 99%-ban azt éreztem, hogy fiam lesz. Aztán valami miatt megváltozott (talán mert annyira lányt szerettem volna) és utána lányt éreztem. 20 hetes uh-n derült ki, hogy kislányt várok.:)
15/15 anonim válasza:
Az anyósom kislánnyal álmodott, a párom is, én szinte biztosra mondtam, hogy fiam lesz, de tévedtem, mert az álmodozóknak lett igaza! 26 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!