Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Raf-Pol...

Mi a véleményetek a Raf-Pol Twister babakocsiról?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 10:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Légyszi küldd el nekem a bonyhádi bolt honlap címét!Köszi!
2011. júl. 18. 16:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Apróságok boltja.hu(Bonyhád)
2011. júl. 18. 16:54
 13/18 anonim ***** válasza:

14:32-es vagyok: ha jól láttam, a Baby Bell oldalán nem írják, hogy hordozó rendelhető lenne hozzá, csak a Fenix 3 in 1 esetében (az viszont már jóval drágább). Ha Neked hordozóra is szükséged van, az aprosagokboltja.hu-n érdemesebb megrendelned.

Sok sikert a vásárláshoz és kitartást az utolsó hetekhez!

2011. júl. 18. 20:41
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát mindenkinek köszönöm, kitartásra szükség van a nagy meleg miatt,de megéri!:)

Azt hiszem el látogatunk Bonyhádra,mert több dolog is tetszett,amit ott be tudnék szerezni.

De különben kérdeztem a Babybell-es oldalon is hordozó után,remélem kapok választ!

2011. júl. 18. 21:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Figyelj csak!Mielőtt elmennétek csörögj oda a boltba, nem mindig van ott a pasi!Én is így jártam, de fél óra múlva ott volt.És még annyi, hogy egy-két darab van a boltban, úgy hozatja meg a nagykerből!!!Szerintem jobban jársz, ha neten először megnézed melyik színű tetszik és úgy mész oda, hogy tudod a márkáját, fajtáját és a színét is!
2011. júl. 18. 21:43
 16/18 A kérdező kommentje:

Az lesz!A Raf-Pol Twister bordó rózsaszín változata kell nekünk.A Baby Bellből is kaptam választ,lehet ott is hordozót kapni hozzá,kocsival együtt 12500-ért,kocsi nélkül 13990-ért,39990 a kocsi,és 2000 a szállítás,nekem legalábbis ezt írták.

Mindenkinek köszi a segítséget!

2011. júl. 19. 09:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ilyen fajtába gondolkozom, mert nagyon tetszik és jó az ára is,csak én a bolygókerekes fajtáját veszem meg! Egyébként úgy tudom, hogy nincs az árban a babahordozó, de lehet rendelni hozzá! 26 hetes km

2011. júl. 19. 17:19
 18/18 A kérdező kommentje:

szia!A twister a bolygókerekes fajtája,mi is ez mellett döntöttünk.Ha king-et veszed az a sima kerekű.vaterán katicababa felhasználó név alatt 56-ért cakk-pakk házhoz hozzák,de a fent említett boltokban is kb ennyire jön ki.Úgy gondolom luxus 100 ezreket költeni erre,így is épp elég,mire mindent megveszünk a babának.

Boldog Babavárást kívánok mindenkinek!

2011. júl. 20. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!