Mi véleményetek a Baross utcai I. sz. Női Klinikáról? Jövő héten kell mennem genetikai uh-ra, mert magas lett az afp-m!
Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 11:03
11/11 anonim válasza:
Hát igen, valóban az a legfontosabb, hogy hozzáértő és lelkiismeretes orvosok kezében legyünk!
ettől függetlenül, kicsit érzékenyebben érint, ha ez egészségügyben úgy bánnak velem, mintha nem is ember lennék... kéne tanítani ezt az ott dolgozóknak szerintem.
Ígértem, megírom mi van az APF-vel. Csak telefonon tudom, mert a férjem hívta az orvosomat (a barátja). Tökéletes az érték!!! :-)) nem tudom pontosan mennyi, majd, mikor megyek hozzá, megmondja gondolom a részleteket.
Drukkolok, hogy nálatok is minden rendben legyen. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!