25 hetes vagyok, és csak 3-4 kg híztam. Nem kevés ez?
Figyelt kérdés
2008. febr. 29. 09:18
1/10 anonim válasza:
Nem! én még ennél is kevesebbet, de ne félj bepótolod majd az utolsó trimeszterben. Rám most jönnek a kilók, a 32-34. hét óta.
37.kismama
2/10 anonim válasza:
Mindenkinél egyéni, hogy mennyit és milyen arányban hízik. Ne aggódj, a Babád megkapja ami szükséges neki! Te pedig lehet, hogy a 3. trimeszterben szeded fel a súlygyarapodás nagyját.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat.Én a második babámat várom,és az elsővel ebben az időben már 10kg szedtem fel.A terhesség végére sajnos 29 kg volt rajtam.Lehetséges a nagy hízás a vitaminkészítményektől volt.De most nem szedek semmit,csak természetes vitaminokat eszem.
2008. febr. 29. 09:37
4/10 anonim válasza:
igen, elképzelhető, hogy a mesterséges vitaminkészítményektől híztál. a sógornőm is 30 kg-t hízott az Elevittől!
5/10 anonim válasza:
Irigyellek,hogy csak 3-4 kilót híztál:(Én ha ránézek egy szelet sütire máris rajtam van fél kiló...mi van ha még meg is eszem.Ha kicsit töbebt pihizek egy hónapban,akkor máris plusz 2kiló mint kellene.Ez van:)Majd szopizással leadjuk.
6/10 anonim válasza:
Én Elevitet szedek, és nem hízok nagyon,3 kg-nál tartok,és sokáig nem volt étvágyam-ez változó lehet mindenkinél, de nálad ez most nagyon jó,ne aggódj!
20 hetes kismama
7/10 anonim válasza:
Én is szedem az Elevitet,eddig 4 kiló pluszom van.
Nem kell játszani a bazári majmot.
23 hetes kismami
8/10 anonim válasza:
szia én a 32.hétbe vagyok, és 5 kg van rajtam. Nyugi inkább örülj neki.
9/10 anonim válasza:
Én is 26 hetesen másfél kilót híztam...
A baba elveszi ami kell neki, nekem meg voltak tartalékaim.)
De lehet, hogy a maradék 15 hétben még kapok 10 kilót, bár nem bánnám, ha nem.-))
10/10 A kérdező kommentje:
Köszike a sok kommentet.Amúgy énis ilyen hízós tipus vagyok,csak most volt furcsa hogy nagyon sokat eszek és szinte hetekig tartom a kilókat.De nagyon örülök hogy nem vagyok egyedül aki ilyen keveset szedett fel.A terhességem előtt talán még a víztől is híztam.
2008. febr. 29. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!