Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 58-59kg-al kezdtem a terhesseg...

58-59kg-al kezdtem a terhesseget, most mertem magam 67kg-nak es teljesen bepanikkoltam h ennyi jott ram. Ez sok?

Figyelt kérdés

20+5 hetes vagyok. 165cm magas es meg sosem nyomott ennyit a merleg. Normalis ennyit hizni az elso 20 het alatt?? Az orvos nem mondott semmit. Sot eleinte nekem gondok voltak a vernyomasommal meg a vercukrommal allandoan leesett es ilyenkor szedultem sot volt amikor majdnem osszecsuklottam. Akkor azt mondta h egyek napjaban tobbszor kicsit. az igaz h elmult ez a hirtelen vernyomas ingadozas de igy meg hizok.. anno intenziv aerobicra jartam meg rendszeresen uszni de most evvel felhagytam a baba miatt. sokan pl partoljak az uszast sokan meg azt mondjak inkabb ne mert ossze lehet szedni uszodakban fertozest es az arthat a babanak. itt kulfoldon nincs kifejezett terhestorna... tehat marad a seta de az ugy latszik nem sokat hasznal.

van vmi oteltetek?

2009. ápr. 2. 01:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne pánikolj!Én 57-8 al kezdtem és a 21. héten voltam 66kg és a szülésig 70-71 kg-mal bestagnáltam!!!

A 28. héttől voltam 70kg és 39.hétre született kislányom. Szépen fejlődött kicsim normál sullyal született 3400g. Csak én alakultam át ugymond- combombol fenekemből fogytam- hozzáteszem én is sokat sétáltam- dolgoztam is. Panaszmentesen birtam végig, jo lesz az a séta hidd el sokat jelent. Az uszást pedig neked kell eldönteni.

Boldog babavárást!!

2009. ápr. 2. 07:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem sok.a terhesség egészére voatkozóan, 10-15 kg a normális. ne kezdj el, fogyózni, nem most van az ideje.

első terhességem alatt, 50 kg-val kezdtem, és 70-nel mentem szülni. Most úgy vagyok, mint te 58-al kezdtem, és 71 vagyok.

üdv.: 36 hetes kismama

2009. ápr. 2. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!