Mit lehet tenni a pocak viszketése ellen?
Figyelt kérdés
1/7 anonim válasza:
Legelőször is ne vakard. Ttestápolóval gyakran kend be, de vannak már erre kifejlesztett különféle krémek. Kérdezz utána a gyógyszertárban.
2/7 anonim válasza:
A pocak azért szokott viszketni,mert tágul a bőr.Ez átalában már terhességi csikok megjelenését is szokta jelenti.Sok féle krém létezik,de a legjobb a következő alapanyagokból áll:vazelin,kakaóvaj,acidum boricum,ADvitamin és lenolaj.
3/7 anonim válasza:
ÉN A GYÓGYSZERTÁRBAN VETTEM A MILUPA NEVŰ TERHESSÉGI KRÉMET AMI TELJESEN JÓL BEVÁLT ÉS NEM IS DRÁGA.HASZNÁLNI LEHET HASON,POPSIN ÉS LÁBON A CSÍKOK MEGELŐZÉSÉRE ÉS HOGY NE SZÁRADJON KI A BŐR.
4/7 anonim válasza:
Szerintem jó a vazelin,kakaóvaj,acidum boricum,AD vitamin és lenolaj, csak azt üzeni a gyógyszertáros néni, hogy az arányok is kellenének, hogy miből mennyit kell tenni ebbe a krémbe, mert e nélkül nem tudja kikeverni nekem!
5/7 anonim válasza:
A Motherlove termékek közt van jó a viszketésre is:
6/7 anonim válasza:
Szia. Én a Jhonson baby olajat használom amit vízes bőrre kell kenni. Minden zuhanyzás, vagy fürdés után nyugodtan használhatod, és mivel vízes bőrre használod a nedvességet is magába zárja, tehát a terhességi csíkokat is mérsékli elég szépen.
7/7 anonim válasza:
Én este weleda olajat használok, néha reggel bio oilt, illetve a 30. hét körül szinte égett a bőröm és akkor napközben többször aloe veras gélt kentem a hasamra (meg nyáron még lehetett kapni dm kismama pocakmaszkot és az valami hihetetlenül jól hűsített).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!