Jobb ha nem. Mivel még nagyon fiatal terhes vagy, elég nagy a kockázat. Terhesem egyébként sem ajánlják sem a strandot, sem a hasonlókat, mivel a meleg víz (bár ez tó esetében nem) vérbőséget okozhat illetve nagy a fertőzés veszély. Ha mindenképp bele akarsz menni, akkor csak combig.
2011. júl. 16. 20:29
3/14 anonim válasza:
Igen, nyugodtan. Nyáron sincs több vetélés mint télen, ezt az orvosom mondta. Bátran lehet fürdeni.
2011. júl. 16. 20:29
4/14 anonim válasza:
Igen és nem válaszokat is fogsz kapni. Tőled is függ: mennyire vagy hajlamos fertőzésekre, mennyire vagy bátor, mennyire félsz a kockázatoktól.
Én tavaly terhesen nem mertem fürödni, mert amúgy is hajlamosabb voltam a fertőzésekre még nem terhesen is.
Egy nyarat kibírtam, hogy nem pancsoltam.
2011. júl. 16. 20:34
5/14 anonim válasza:
Én sem mertem, mert folyton minden nyavalyát összeszedtem, meg nekem csak a tengervizet javasolták, de oda nem jutottam el. Strandon ugyan voltam de csak a lábamat lógattam, viszont sok kismamát láttam ücsörögni a vízben.
2011. júl. 16. 22:00
6/14 anonim válasza:
Tóban, természetes tisztulású vizekben lehet. Strandon nem igazán ajánlott (főleg ha fertőzésekre vagy hajlamos). Esetleg ha hideg a víz, arra figyelj oda, hogy gyorsan megszáradjon a fürdőruhád, vagy cseréld le.
2011. júl. 17. 08:55
7/14 sumergo válasza:
Azért nincs több vetélés nyáron sem mint télen, mert a kismamák többsége inkább nem strandol, mert jobb az óvatosság. Télen meg csúsznak a járdák, ebből is adódnak balesetek, ez pedig simán kiegyenlíti.
Az idén nyáron és nem strandolok sehol sem. Mi teljesen mindegy mit írunk, ez a te döntésed kell h legyen.
23+6 hkm
2011. júl. 17. 10:18
8/14 anonim válasza:
Tévedés, rengeteg kismamát látok a strandokon, és a legtöbb orvos is azt mondja, hogy nyugodtan lehet fürdeni. :)
Akinek nem esik jól ne tegye, de kockázata nincs.
2011. júl. 17. 10:49
9/14 anonim válasza:
Ha zárt a méhszájad (márpedig 6 hetesen zárt) ,akkor semmilyen fertőzés nem jut el a babáig,maximum neked lesz kellemetlen ha hajlamos vagy ilyesmire.
De egyébként a természetes vizekben nem jellemző a fertőzésveszély,a medencés strandokon annál inkább.
Persze mindenki döntsön legjobb belátása szerint,de egy egészséges terhességnél nincsen kontraindikációja a strandolásnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!