Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesen furodhetek a...

6 hetes terhesen furodhetek a velencei tóban?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 20:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
végülis igen, de nem javallott
2011. júl. 16. 20:18
 2/14 anonim ***** válasza:
18%
Jobb ha nem. Mivel még nagyon fiatal terhes vagy, elég nagy a kockázat. Terhesem egyébként sem ajánlják sem a strandot, sem a hasonlókat, mivel a meleg víz (bár ez tó esetében nem) vérbőséget okozhat illetve nagy a fertőzés veszély. Ha mindenképp bele akarsz menni, akkor csak combig.
2011. júl. 16. 20:29
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
Igen, nyugodtan. Nyáron sincs több vetélés mint télen, ezt az orvosom mondta. Bátran lehet fürdeni.
2011. júl. 16. 20:29
 4/14 anonim ***** válasza:

Igen és nem válaszokat is fogsz kapni. Tőled is függ: mennyire vagy hajlamos fertőzésekre, mennyire vagy bátor, mennyire félsz a kockázatoktól.

Én tavaly terhesen nem mertem fürödni, mert amúgy is hajlamosabb voltam a fertőzésekre még nem terhesen is.

Egy nyarat kibírtam, hogy nem pancsoltam.

2011. júl. 16. 20:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Én sem mertem, mert folyton minden nyavalyát összeszedtem, meg nekem csak a tengervizet javasolták, de oda nem jutottam el. Strandon ugyan voltam de csak a lábamat lógattam, viszont sok kismamát láttam ücsörögni a vízben.
2011. júl. 16. 22:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Tóban, természetes tisztulású vizekben lehet. Strandon nem igazán ajánlott (főleg ha fertőzésekre vagy hajlamos). Esetleg ha hideg a víz, arra figyelj oda, hogy gyorsan megszáradjon a fürdőruhád, vagy cseréld le.
2011. júl. 17. 08:55
 7/14 sumergo ***** válasza:

Azért nincs több vetélés nyáron sem mint télen, mert a kismamák többsége inkább nem strandol, mert jobb az óvatosság. Télen meg csúsznak a járdák, ebből is adódnak balesetek, ez pedig simán kiegyenlíti.

Az idén nyáron és nem strandolok sehol sem. Mi teljesen mindegy mit írunk, ez a te döntésed kell h legyen.

23+6 hkm

2011. júl. 17. 10:18
 8/14 anonim ***** válasza:

Tévedés, rengeteg kismamát látok a strandokon, és a legtöbb orvos is azt mondja, hogy nyugodtan lehet fürdeni. :)

Akinek nem esik jól ne tegye, de kockázata nincs.

2011. júl. 17. 10:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha zárt a méhszájad (márpedig 6 hetesen zárt) ,akkor semmilyen fertőzés nem jut el a babáig,maximum neked lesz kellemetlen ha hajlamos vagy ilyesmire.

De egyébként a természetes vizekben nem jellemző a fertőzésveszély,a medencés strandokon annál inkább.

Persze mindenki döntsön legjobb belátása szerint,de egy egészséges terhességnél nincsen kontraindikációja a strandolásnak.

2011. júl. 17. 15:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az utolsónak!
2011. júl. 17. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!