160 g-os Ch diétáznom kell, utánna néztem hogy miben mennyi stb. igaz az hogy a húsokban elenyésző a szénhidrát tartalom?
Figyelt kérdés
Valamint kérem aki tud még olyan weboldalt ahonnan össze lehet gyűjteni az alapvető ételek és alapanyagok CH tartalmát az írja le nekem!Köszönöm!2009. ápr. 1. 16:01
1/7 anonim válasza:
Szia! Igen igaz! Pontos cimeket nem tudok neked,de ha beirod a keresöbe hogy szénhidráttáblázat akkor kiad 1 csomó mindent!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. ápr. 1. 16:11
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszike!
2009. ápr. 1. 17:01
5/7 anonim válasza:
szia! én pl. találtam ún. mintaétrendet is, 2 hetes és bele vannak iktatva receptek is! nagyon jó, főleg egy kezdőnek - nekem legalábbis nagyon bejött. nem tudom a potnso címet, de a medimix.hu, vagy medmix.hu-n volt. írd be a keresőbe, hogy mintaétrend cukorbetegeknek!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.Igazából nem vagyok kezdő,egyszer már kellett diétáznom mikor a fiammal voltam várandós ,de az már 6 éve volt és akkor nem volt még netünk,akkor kaptam egy papirt a védőnőtől és azt ettem kb ami azon volt.Így azért könnyebb hogy mindent meg lehet nézni a hálón.Még egyszer köszi mindenkinek!
2009. ápr. 1. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!