Ma nagyon nem jól érzem magam, ez lehet a kicsit magas cukortól?
Figyelt kérdés
Fáradt vagyok, kedvetlen, fáj kicsit a fejem, enyhén hányingerem van, nem sikerül semmi, sírhatnékom van, egyedül érzem magam... 25 hetes vagyok, pár napja tudom hogy magasabb a cukrom, de lehet csak pszichésen képzelem be ezeket? Félek, hogy nem marad szinten a cukorszintem...2008. febr. 28. 17:54
1/2 anonim válasza:
Hát ha betertod a diétát akkor nem lesz baj amit meg most érzel az lehet akár az idö miatt is nagyon nem kóser ez februárban ilyen depis idöszakot válthat ki de ne engedd magad sirjál egy jót osztán hadd menyen a rosz közérzet pihenj olvas foglald le magad ne figyelj oda rá és a cukorra pedig figyelj oda diétát betartani én minden ok lesz szépp tavaszt februárban
2/2 anonim válasza:
Amit érzel lehet maga a terhesség velejárója,amolyan hormonális dili, ne haragudj , de ismerős a dolog.Én is vagyok így, ez a nagy kedvtelenség aztán átmegy jókedvbe,majd megint kicsit szomorúbb vagy?Etekben a hónapokban előfordul.A cukor miatt meg ne idegeskedj,ha betartod a diétát , nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!