Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes vagyok. Nagyon...

8 hetes terhes vagyok. Nagyon hányingerem van. Napi hány darabot lehet bevenni a B6-ból? Az nem árt a babának?

Figyelt kérdés
2008. febr. 28. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, milyen B6-ot szedsz! a magne B6-ból max. 6 db-ot lehet bevenni naponta. mindig olvasd el a betegtájékoztatót!
2008. febr. 28. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem a sima B6 vitaminból is 6-t lehet bevenni, de a betegtájékoztatóban benne van. Attól függetlenül én egynél többet nem vennék be, és nem is vettem be, mert az sem jó ha túl sokat viszel be a szervezetedbe. Javasolom, hogy legalább 5x egyél egynap, de csak kis adagokat, figyelj arra, hogy ne legyen üres a gyomrod, de ne is edd magad túl! Az elején én is nagyon rosszul voltam.

Elevitet vagy valami más terhes vitamint szedsz??

2008. febr. 28. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
ha a magne b6-ról beszélünk akkor én ugy tudom hogy az nem hányinger ellen ven hanem haskeményedés ellen tehát vehetsz belőle akár 10-et is nem fog használni hányinger ellen nem sokat tehetsz esetleg töbször egyél keveset amikor már érzed hogy ez a falat nem kell akor ne is edd meg ne eröltezs magad igyál sok gyümölcs levet a 100%-at és sok tejet ezek laktató dolgok táplálóak hányinger mentes baba várást kivanok
2008. febr. 28. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 20. hétig volt szinte egész napos rosszullétem, de az első 3 hónap volt igazán durva. Mire kikisérleteztem mit ehetek, és mitől vagyok még rosszabbul, már szinte elmúlt. Fix módszer nincs rá.

De atóól is rosszul voltam, ha nem ettem, úgyhogy hányinger esetén is kell enni, sokszor segít, csak nem mindegy mit!Ez egyéni... Nekem a savas dolgok nem jöttek be, de rengeteg minden van ami savat csinál, pl gyümölcsök is. De amióta jobban vagyok, rengeteg gyümit eszem. A Rennie azért segített valamit:)

2008. febr. 28. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
A B6 vitamin van a Magne B6-ban is!!!! A B6 elvileg csillapítja a hányingered. Az enyémet mondjuk nem csökkentette.Sima B6-ból 3*2 darabot lehet bevenni naponta, de ha szedsz más vitamint is, vedd figyelembe, hogy az tartalmaz-e B6-ot. Kiegészítés: nekem a terhesvitamin sokat rontott a közérzetemen, ellenőrizd hogy az általad szedett nem rontja- e az állapotod!
2008. febr. 29. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem privátban válaszolok vissza. Az Elevitet szedtem én is, és nagyon sokat voltam rosszul. Szédülés, állandó hányinger stb. Egy pár napja abbahagytam, mert olvastam a fórumokon, hogy attól is lehetek rosszul. Amióta nem szedem teljesen jól érzem magam. Ha jobban belegondolok nem is kell az a sok vitamin, a mi anyáink sem szedték.
2008. febr. 29. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!