Milyen az hogy a doktornő nem szól a kismamának hogy
nyitva van a méhszáj és pihenjen többet?
Figyelt kérdés
Ma néztem a kiskönyvemet hogy 19 hetesen beírta hogy C2100.Most 26 hetes vagyok és eddig nem szólt semmit emiatt,én meg el voltam foglalva a többi dologgal,pl genetika stb.....szóval most figyeltem fel rá,arról nem is beszélve hogy ma voltam nála és meg sem vizsgált.....nem értem én ezt ,volt már valaki hasonló helyzetben?
2009. ápr. 1. 14:39
1/7 anonim válasza:
sztem ő tudja a dolgát ne aggódj, ha nem bízol benne akkor kérdezz rá h az mit jelent esetleg változtass dokit
2009. ápr. 1. 14:44
2/7 anonim válasza:
Hát én az ilyen nem túl közlékeny orvost bizony lecserélném.Nekem 20 hetesen nyílt ki ennyire a méhszájam az előző terhességnél és még gyógyszert is kellett rá szednem,nehogy gond legyen.Ha most történetesen korábban szülnél emiatt,vajon vállalná a felelősséget a tisztelt doktornő?
2009. ápr. 1. 14:45
3/7 anonim válasza:
Szia!
BArátnőmnek már a 16. hét óta van ugyanez az érték a kiskönyvben, akkor szúrtuk ki, mikor összehasonlítottuk az enyémmel. Egy hónapon át parázott, hogy miért nem szólt a doki (hiába könyörögtünk neki a férjével, hogy hívja fel), aztán a következő vizsgálatnál ugyanezt írta be neki. Akkor rákérdezett, mert ugyanazt gondolta, mint amit te is írsz, és a doki annyit mondott, hogy ez alkati adottság, semmi rosszat nem jelen, élheti a megszokott életét, sőt nyugodtan járhat továbbra is jógázni.
Üdv 23hetes km.
2009. ápr. 1. 14:50
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.Az a helyzet hogy sztk-ba járok tehát nincsen fogadott dokim és eddig mindig a főorvos asszony volt ,teljesen ki vagyok akadva!ez a harmadik terhességem de egyiknél sem voltam nyitva csakis a végén......és ha most nem kezdek el keresgélni a neten akkor fel sem tűnik...mindenképpen lépni fogok valamit ,felháborító amit csinálnak az emberrel,ma bent voltam és a cukrommal volt elfoglalva ami nem is vészes (6,2 a terhelés után)ahelyett hogy megvizsgált volna vagy legalábbis elmondta volna mi a helyzet.még egyszer köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 1. 14:55
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg nem kell tulbonyolitani a dolgokat!Azert a dokinak tudnia kell a dolgät!En most vagyok 38 hetes kismama,a dokim eddig egyszer vizsgälta meg a mehszäjamat es ma!De akkor is azert mert panaszom volt!szerintem a neten nem kell elhinni mindent,mert sok olyasmit lehet itt is olvasni ami csak "remiszgeti" a kismamäkat!!
Toväbbi szep babaväräst!
2009. ápr. 1. 18:22
6/7 A kérdező kommentje:
Azért sok mindenre jó hogy vannak ezek a fórumok,mindamellett hogy valóban sokszor megy a rémísztgetés.Nekem jelen esetben jól jött a net.....a harmadik babámat várom de még mindig vannak újdonságok amiket eddig nem tudtam,jelen esetben pl most olvastam(és orvos írta)hogy sokadik terhességnél már hamarabb felpuhul a méhszáj,könyebben tágul az ember,amit én a lányommal tapasztaltam is ,őt gátvédelemmel szültem és most lehet hogy emiatt vagyok már most nyitva...mindenesetre a nőgyógyász azért szólhatott volna pl hogy ne fürödjek kádban vagy hasonlók....a véleményem megvan....de tudom akinek nem tetszik az sztk az fogadjon orvost....na,mindegy,köszi a válaszokat,mindenkinek boldog babavárást!
2009. ápr. 1. 21:41
7/7 anonim válasza:
Szia. Nekem első babásan már a 16-ik héttől ennyi volt az értékem, és ráhúztam még így is egy hetet, pedig nem igazán kíméltem magam. Az orvosom azt mondta, hogy nem kell pánikolni, a többedszer szülő nőknél szokott az elejétől ez az érték lenni, és velük sem lesz semmi gond. Így nem aggódtam, és nem is lett semmi baj. Boldog babavárást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!