Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Valaki gyorsan mondjon...

SOS! Valaki gyorsan mondjon valamit?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy körülbelül már 2hónapja az egész ínyem bevan gyulladva és minden evèsnél csak úgy ömlik a vér belőle,ecsetelem meg kamillàzom de nem jobb. És ma meg azt vettem észre hogy kicsit mozog ès kezd elsorvadni pàr fogam. Nem akarok fogatlan lenni mire megszülök mert àllítólag a baba szívja ki a kàlciumot. Fogorvos meg nem tud vele mit kezdeni mert bevan gyulladva az egész és ilyenkor úgyse csinàlnak semmit. Valamit tudtok ajànlani? 27 hkm
2011. júl. 15. 07:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
De talán valami gyulladáscsökkentőt tud adni amit ilyenkor is szedhetsz,az a baj h 2 hónapig hagytad hadd menjen tovább ez a folyamat.
2011. júl. 15. 07:36
 2/20 anonim ***** válasza:
Parodontax fogkrém, nekem bevált.
2011. júl. 15. 07:36
 3/20 anonim ***** válasza:
mindenképp menj el de addig is öblögess corsodillal
2011. júl. 15. 07:37
 4/20 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el a sima orvosodhoz, és kérdezd meg.

Szerintem nem normál ez.

2011. júl. 15. 07:39
 5/20 anonim ***** válasza:
Kálciumot nem szedsz? Lehet az lenne a megoldás. Na meg egy orvos!
2011. júl. 15. 08:51
 6/20 anonim ***** válasza:
Második terhességem közepén járok, eddig mindkettőnél nagyon vérzékeny volt az ínyem, de csak ekkor. Elmex érzékeny fogakra való fogkrémre váltottam, és Corsodillal öblögettem naponta többször is. Nem szűnt meg teljesen a probléma, de jóval elviselhetőbbé tette.
2011. júl. 15. 08:56
 7/20 anonim ***** válasza:
ugyanígy jártam,mindent végigpróbáltam. Ami bevált: az amway öblögető koncentrátuma, meg az Asperisan gél.hosszú távon meg a Vitinne.
2011. júl. 15. 09:06
 8/20 anonim ***** válasza:
Nekem is a Parodontax fogkrém vált be. Végig azt használtam a terhesség alatt és egy hét használat után már nem vérzett az ínyem. Pedig előtte nekem is szinte minden fogam mellett "dőlt" a vér az ínyemből.
2011. júl. 15. 09:09
 9/20 anonim ***** válasza:

Kalciumot és Magne B6-ot mindenféleképpen szedj! És Paradontax!

Homeopátia: Mercurius solubilis ez vérző gyulladt fogínyre való.

Remélem tudtam segíteni!

Egy gyönyörű 2 éves és egy nemsokára 14 hetes magzat anyukája

2011. júl. 15. 09:48
 10/20 sumergo ***** válasza:

Parodontax fogkrém, és ugyanilyen szájvíz, sűrű fogmosás, fogselyem!!! De lehet már késő, ha kilazultak a fogaid! Két hónapig biztosan nem vártam volna!!!

23+4 hkm

2011. júl. 15. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!