Edus83 kérdése:
Két babóm van vagyis az egyik szívódik fel éppen, véreztem is picit, tegnap voltam dokinál! Másik picinek nem lehet baja ügye?
Figyelt kérdés
Sok fekvést ajánlott mert másik pici jól van! Bár még pici terhes vagyok! Mennyire gyakori az ilyen? És mik a tünetek? Mert én nem görcsölök és mára elmúlt a vérzés és barnázás is. Másik picimnek nem lehet baja ügye? Jövőhéten már szívecskéjének dobogni kellene.2009. ápr. 1. 10:31
1/4 anonim válasza:
Két kolleganőm is járt így. És a másik pici épségben, és egészségben érkezett a világra.
23 hetes kismami
2/4 anonim válasza:
Spontán sikerült a 2 baba, vagy lombik? Gratulálok és minden jót!
3/4 anonim válasza:
Ne aggódj. Nekem a 12 hetes UH-n látták, hogy két petezsák van, két méhlepénnyel, de az egyik üres. Azt mondták, hogy valószínűleg ikerterhesség lett volna, csak az egyik kis embrió felszívódott. Nagyon sok terhességnél van ilyen, csak az esetek nagy részét észre sem veszik, mert olyan korán felszívódik. A következő, 18 hetes UH-n már csak egy magzatburok és méhlepény volt az egy babámmal. Ne aggódj, ez a dolog nincs hatással a másik babára. Az én kis "egyetlenem" is azóta már 1 éves és itt alszik éppen a másik szobában. :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Csodálatos köszönöm:))!!Egyébként természetes úton fogantak:))
2009. ápr. 1. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!