SOS? Ügyeleten milyen címszóval uh-nak meg?
16 hetes múltam. Most nagyon rosszul vagyok, savat hányok, szerintem lázam is van, alig birok felkelni. Aggódom,hogy baj van a babával. Férjem bevinne az ügyeletre, de nem fognak szerintem megultrahangozni ezért! Hazudjam,hogy véreztem?
Már kisírtam a szemem!
Csak az igazat.
Engem baleset miatt néztek anno... UH is volt.
Majd írd meg, mi volt, jó?
Igen az utolsó válaszolónak teljes mértékben igazat adok!!!!
Ügyes voltál hogy ezt mondtad,végre valaki aki nem hagyja magát!!!
Majd írj hogy mi volt!!
22:26 vok
utolsó:köszi de nagyon el vannak magukka szállva csak azzal foglalkoznak hogy ők menniyre keveset keresnek és hogy mennyit dolgoznak ezért a kis pénzért.Sajnálom,de más szakmában sem fizetnek többet de neki az a dolga hogy rendesen ellátson.
Volt egy másik példám is ha a kérdező nem veszi tolakodásnak leírom:fiam kb fél éves volt mikor az ügyeletet akartam kihívni mert szűnni nem akaró láza volt.Már mindent megcsináltunk:kúp,hűtőfürdő...stb mire közölték hogy ha más baja nincs akkor nem jönnek ki mert a lázcsillapítás nem az ő dolguk.Mondom igen??És ha lázgörcsöt kap és maradandó károsodása lesz,ön fogja ápolni 24 órán keresztül??Kiabáltam meg minden.A végén kórházba vitü ahol meg nekünk estek hogy ügyeletest kellett volna már hívni.Na ott is kikeltem magamból,erre velük együtt kiderítettük hivatalosan hogy ki volt az ügyeletes.Természetesen felkerestek a kórházba mindket hatalmas ajándékkosárral és sírással.Nem hatott meg nagyon szivem szerint ott is ordibáltam volna de nem tettem.Nem szabad annyiba hagyni a dolgokat mert ha rajtuk múlik meg is dögölhetnénk.Tisztelet a kivételnek.(Gy-M-S megye)
hogyha a technikai felszerelés adott, és az ember elég határozott, bármit el lehet érni, sajna ez manapság így megy :(
Én is csak aztán kaptam pl genetikai kromoszóma vizsgálat beutalót, hogy sírva üvöltöttem az orvossal, de kaptam!
Sok erőt, kitartást! majd írj, mi lett!
én egyszer elestem, a védőnő azonnal elküldött uh-ra és szó nélkül meg is csinálták. Pedig abszolút nem a hasamra estem és semmi bajom nem volt, éreztem is mozogni a babát. szóval szerintem mondd az igazat, meg fogják csinálni az uh-t!
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!