SOS? Ügyeleten milyen címszóval uh-nak meg?
16 hetes múltam. Most nagyon rosszul vagyok, savat hányok, szerintem lázam is van, alig birok felkelni. Aggódom,hogy baj van a babával. Férjem bevinne az ügyeletre, de nem fognak szerintem megultrahangozni ezért! Hazudjam,hogy véreztem?
Már kisírtam a szemem!
Köszi!
De nálam még nem mozog egyébként sem!
Ha elmondom az igazat,hogy savat hánytam, ráz a hideg és még füllentem,hogy görcsölök,akkor szerintetek megnéznek!
16 hetesen szerintem nem jó indok az, hogy nem mozog a baba, mert olyankor egy csomóan nem is érzik.
Nem értem, miért nem az igazat mondod? Rosszul vagy, és félted a babát.
Egyébként jobbulást Neked!
Mond nyugodtan,hogy rosszul vagy és aggódsz a babáért.
Meg fognak vizsgálni mindenképpen,ne aggódj!
Vidd magaddal a papírjaidat!
Nyugodj meg,nem lesz semmi baj!
Szia!
Mondd azt, hogy szexeltél a párodnak, és élvezés után mindketten véresek voltatok. De nem folyt, meg azóta sincs semmi. Biztos megnéznek. Nálam 6-7 hetes terhesen volt ez, megnéztek.
Köszi!
Hát attól félek,hogy majd beszólogatnak vagy nem akarnak megvizsgálni. Nem túl kedvesek erre az ügyeletesek!
Olyan ügyeletre menjetek ahol van nögyógyászat.
Ès mond el a bajaidat és mond hogy tiszta ideg vagy és szeretnéd tudni hogy jól van-e a baba. szerintem ha látják hogy pszichésen kivagy akkor tuti megcsinálják.
Köszönöm!
Aranyosak vagytok! Most nagyon félek! De nemsokára indulunk!
Szia!
ne aggódj nem lesz semmi gond!mondd meg nekik az igazat meg tedd hozzá h beszéltél a védőnővel és ő mindta h menj be és kérj egy uht a biztonság kedvéért!!!
Jobbulást!Szerintem az idő teszi...én is görcsölgetek :( 30+6hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!