Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS? Ügyeleten milyen címszóva...

SOS? Ügyeleten milyen címszóval uh-nak meg?

Figyelt kérdés

16 hetes múltam. Most nagyon rosszul vagyok, savat hányok, szerintem lázam is van, alig birok felkelni. Aggódom,hogy baj van a babával. Férjem bevinne az ügyeletre, de nem fognak szerintem megultrahangozni ezért! Hazudjam,hogy véreztem?

Már kisírtam a szemem!

2011. júl. 14. 20:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem azt azért ne hazudd, hogy véreztél, nehogy olyan gyógyszert kapj pl. Infúzióban, amit nem is kellene. Mondd meg, hogy szeretnél uh-ot, vagy hogy görcsöltél kicsit.
2011. júl. 14. 20:40
 2/23 anonim ***** válasza:
Inkább azt,hogy nem mozog a baba. Azt tuti megnézik. Mondjuk én is mentem be,hogy véreztem és megultrahangoztak.
2011. júl. 14. 20:40
 3/23 A kérdező kommentje:

Köszi!

De nálam még nem mozog egyébként sem!

Ha elmondom az igazat,hogy savat hánytam, ráz a hideg és még füllentem,hogy görcsölök,akkor szerintetek megnéznek!

2011. júl. 14. 20:41
 4/23 anonim ***** válasza:

16 hetesen szerintem nem jó indok az, hogy nem mozog a baba, mert olyankor egy csomóan nem is érzik.

Nem értem, miért nem az igazat mondod? Rosszul vagy, és félted a babát.

Egyébként jobbulást Neked!

2011. júl. 14. 20:42
 5/23 anonim ***** válasza:

Mond nyugodtan,hogy rosszul vagy és aggódsz a babáért.

Meg fognak vizsgálni mindenképpen,ne aggódj!

Vidd magaddal a papírjaidat!

Nyugodj meg,nem lesz semmi baj!

2011. júl. 14. 20:42
 6/23 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Mondd azt, hogy szexeltél a párodnak, és élvezés után mindketten véresek voltatok. De nem folyt, meg azóta sincs semmi. Biztos megnéznek. Nálam 6-7 hetes terhesen volt ez, megnéztek.

2011. júl. 14. 20:43
 7/23 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát attól félek,hogy majd beszólogatnak vagy nem akarnak megvizsgálni. Nem túl kedvesek erre az ügyeletesek!

2011. júl. 14. 20:44
 8/23 anonim ***** válasza:

Olyan ügyeletre menjetek ahol van nögyógyászat.

Ès mond el a bajaidat és mond hogy tiszta ideg vagy és szeretnéd tudni hogy jól van-e a baba. szerintem ha látják hogy pszichésen kivagy akkor tuti megcsinálják.

2011. júl. 14. 20:44
 9/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Aranyosak vagytok! Most nagyon félek! De nemsokára indulunk!

2011. júl. 14. 20:47
 10/23 anonim ***** válasza:

Szia!

ne aggódj nem lesz semmi gond!mondd meg nekik az igazat meg tedd hozzá h beszéltél a védőnővel és ő mindta h menj be és kérj egy uht a biztonság kedvéért!!!

Jobbulást!Szerintem az idő teszi...én is görcsölgetek :( 30+6hkm

2011. júl. 14. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!