36+5 napos vagyok és menses szerű görcseim vannak és derékfájásom már második napja, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Holnapután töltöm be a 37 hetet és tegnap óta fáj a derekam és a hasam alja olyan mint ha meg akarna jönni. Ez még csak jósló vagy akár szülés is lehet belőle?2011. júl. 14. 16:43
1/4 anonim válasza:
Szia!Én ma vagyok 36hetes 2 napos,és nekem már egy hete ilyen.A derekam van hogy jobb,van hogy rosszabb.Görcs is van nap,hogy több van,van hogy kevesebb.A védőnő és a doki szerint is jóslók,de ez bármeddig tarthat,ettől még túl is hordhatom.Ja, tegnap voltam vizsgálaton és teljesen zárt is vagyok.
Boldog babavárást!
2/4 anonim válasza:
Ha nem túl erős és elmúlik 1-2 órán belül, akkor ezek mégcsak jóslófájások. Nekem a derekam fájt rohadt módon, azt hittem, összepisilem magam a fájdalomtól, telefon a kezünkben, mondom: mennünk kell. Ez így ment 4-5 hétig.
3/4 anonim válasza:
Nekem ket es fel hetig voltak gorcseim. Szulesi fajdalmaim a deke fajas volt. Ugy hogy azt hittem, eltorok kettebe. Szerintem is nem soka meg lesz a baba.
4/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Véleményem szerint nem feltétlen muszáj a derékfájás vagy a hasfájás.Én csak a saját esetemre alapozok aztán lehet nincs igazam!Nekem nem volt egyik sem talán a a hasfeszülés de még tán az sem csak annyi,hogy a szülés napját átaludtam mert nagyon fáradtnak éreztem magam,így született meg a kislányom 3 hete 36+6-ra.
Mindenkinek további jó babavárást kívánok és vigyázzatok magatokra ebben a nagy melegben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!