2 napja elég erős mensis görcseim+derékfájásom van. Meddig tarthat még ez?
Figyelt kérdés
Most töltöttem a 37 hetet.2009. márc. 17. 17:49
1/4 anonim válasza:
En 3 napja toltottem a 37.hetet,ugyanezek az erzeseim vannak.Nekem a mehszajam mar 2111,es a nyakdugom is elment mar 5.napja!Felek is a ma jovo hidegfronttol,bar a dokim szeint erett a baba,mar koraszulott sem lenne.Nagyon sokat fekszem,es drukkolok magamnak plussz meg egy hetert.Te tudod esetleg a babad sulyat?En nem,de mehnyugtato lennen ha tudnam.35 hetesen volt kb.2800 gr.
Nekem 2.baba,es kisfiu.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem 3. baba és kiscsajszi. Én már 32 héttől 1 ujjnyira nyitva vagyok és teljesen meg van rövidülve a méhszáj. A nyákdugó még nem ment el, de ez a görcsölés nagyon kellemetlen.
2009. márc. 17. 18:29
3/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, 2300g volt 32 hetesen. Nagy babára számítok mert az előző is 4500 g volt.
2009. márc. 17. 18:30
4/4 anonim válasza:
Szerintem ezek már jósló fájások nállad és nem lehet tudni mikor indul be rendszeres fájásokká,pakold össze a korházi dolgokat,3-dik babánál hamarabb is jöhet a szülés a kiírt időpontnál.sok szerencsét kivánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!