18 hetesen mekkora pocitok volt? Nekem szinte alig van valami.
Szia.
Nagyon változó. Első terhességnél gyakran előfordul, hogy a 20.hét és a 24.hét környékén történik hitelen növekedés.
Élvezd ki, hogy még kényelmes, hidd el, lesz az még hatalmas is.
Szia.
szia!
18+3 hetes terhes vagyok,nekem nemrég nőtt hirtelen a pocim, előre kikerekedett, olyan mintha alulról felfújtak volna bennem egy lufit... :-D de már alváskor is, üléskor is 'zavar'. a kismamanadrág is szépen kiemeli. 4kgt szedtem fel, de szinte csak pocira.de mondjuk én 74kgról kezdtem, mert teherbeesés előtt fél évig hormoninjekciókat kaptam, gyorsan felugrott rám 13kg!
na de nem ez a lényeg. Sztem is alkatfüggő a pocinövekedés, mert bnőmnek, anyukámnak kishugommal akkora hasa volt, mintha jóllakott volna, kisöcsémmel meg könnyebb volt átugrani mint megkerülni..hatalmas volt. úgyhogy ne aggódj, élvezd a terhesség minden pillanatát!
neked mocorog már a pici?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!