Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen mekkora pocitok...

18 hetesen mekkora pocitok volt? Nekem szinte alig van valami.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 06:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ez alkati kérdés nekem akkora volt hogy kapásbol megmondták terhes vagyok
2009. ápr. 1. 06:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Nagyon változó. Első terhességnél gyakran előfordul, hogy a 20.hét és a 24.hét környékén történik hitelen növekedés.

Élvezd ki, hogy még kényelmes, hidd el, lesz az még hatalmas is.

Szia.

2009. ápr. 1. 07:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még semmi hasam nem volt, a 21. hétig egy kiló sem jött rám, most vagyok a 27. héten, most meg már nagyon alaposan túlnőtte a mellemet :D És +6 s fél kiló van rajtam.
2009. ápr. 1. 08:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg roppant kellemetlen....mert mindenki azt hiszi,hogy ikreim lesznek, olyan hatalmas pocim van!:)
2009. ápr. 1. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

18+3 hetes terhes vagyok,nekem nemrég nőtt hirtelen a pocim, előre kikerekedett, olyan mintha alulról felfújtak volna bennem egy lufit... :-D de már alváskor is, üléskor is 'zavar'. a kismamanadrág is szépen kiemeli. 4kgt szedtem fel, de szinte csak pocira.de mondjuk én 74kgról kezdtem, mert teherbeesés előtt fél évig hormoninjekciókat kaptam, gyorsan felugrott rám 13kg!

na de nem ez a lényeg. Sztem is alkatfüggő a pocinövekedés, mert bnőmnek, anyukámnak kishugommal akkora hasa volt, mintha jóllakott volna, kisöcsémmel meg könnyebb volt átugrani mint megkerülni..hatalmas volt. úgyhogy ne aggódj, élvezd a terhesség minden pillanatát!

neked mocorog már a pici?

2009. ápr. 1. 08:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, apró rebbenéseket érzek! :)
2009. ápr. 1. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem másidik baba,az elsőnél alig volt pocim és az is csak a 6.-ik hónap körül látszódott jobban. Most viszont a 18.-ik hét elején akkora hogy azt kérdezgetik hény hetem van hátra és ledöbbennek amikor mondom hogy szeptemberben szülök. Boldog babavárást:-)!!!
2009. ápr. 1. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!