Mindenkinek van linea negra (függőleges barna csík) a hasán?
Nekem az első terhességemnél nem volt,pedig minden egyes szakirodalom említést tesz róla.
Most a második babáánkat várom, 14 hetes vagyok,a könyvek azt írják ilyenkor jelenik meg...de sehol semmi..
Ezért jutott eszembe a kérdés.
16:03-as jól leírta, sokban függ a bőrszíntől is. Ezért látszódik valakinek, valakinek meg nem.
Miért szúr szemet valakinek, ha valaki értelmesen próbál válaszolni? - annak írom ezt, akinek sikerült lepontoznia az egyik legértelmesebb választ. :)
17:30 vagyok
Azt még elfelejtettem írni, hogy nekem én is inkább kreol bőrű vagyok (szintén nem félre értendő :D), mégsem volt ilyen csíkom.
*szóval, hogy ÉN IS INKÁBB
nincs nekem...
A bőrszínnel és a hormontermeléssel egyaránt kapcsolatban van ez a vonalka!
Tehát nem csak az számít, hogy milyen a bőröd, hanem az is, hogy terhesség alatt miként változik bizonyos hormontermelésed.
Én is nagyon fehér bőrű vagyok, mégis van elég jól láthatóan, de csak köldök fölött. Nem tudom pontosan mikortól látszódik, szerintem kb félidőtől. Első baba, kisfiú lesz.
38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!