Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak kismamik, akiknek a...

Vannak kismamik, akiknek a párja hét közben nincs otthon, mert máshol dolgozik?

Figyelt kérdés

Most lépünk a 6. hónapba. És a férjem 3 hónapig a munkája miatt nem tud itthon lenni.

Ugye azért ettől nem kell megijedni, hogy milyen lesz, és hogy lesz?

2009. márc. 31. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell megijedned! Én már a második babánkat várom és az én párom is állandóan vidéken dolgozik, csak szokás kérdése. Persze azért megvisel lelkileg, hogy nincs mindig velünk, de olyankor mindig arra gondolok, hogy értünk teszi. Kitartás!!! 22hetes kismami.

2009. márc. 31. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is a 6. hónapban vagyok, és a párom 2 hete ment ki külföldre szintén 3 hónapra dolgozni.Első két napot végig sírtam,és rájöttem hogy muszály volt és azért ment hogy jobb legyen.Gondolj a babádra vásárolgass neki foglald el magad.Nekem aztán elhiheted hogy ki lehet bírni.Ha arra gondolsz 3 hónapig nem látod tudom soknak tűnik,de ha arra gondolsz hogy már csak 3 hónap és ott lesz a babu,akkor viszont nagyon kevésnek tünik.

Kitartás!

2009. márc. 31. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem irigyellek,sajnos mi is így vagyunk. Csak jobb a helyzet,mert én 2hetente látom,mondjuk csak 1,5napra. :( Mi 29hetesek vagyok és remélem,h szüléskor itthon lesz.

Sok erőt és kitartást kívánok Nektek!

2009. márc. 31. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!Én 4-5havonta lehetek a párommal egy honap hosszát kb ..utána megin jön 4-5honap....

Szörnyü,mindig sirva pakolok neki mikor visszaindul...

soxor ugy is érzem h nem birom tovább csinálni...pl most is.de husvétkor jön haza:)

Szülni is egyedül fogok,lehet h csak 2 honaposan látja elöször a kisfiunkat:(

Tudom kell a pénz,de sajnos ugy érzem h a pénz már elöttünk van a sorrendben.

Persze nálatok nem igy van ,remélem:)

Fel a fejjel,vagyunk egy jopáran igy.

23hetes km:)

2009. ápr. 1. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!