Voltam dokinál,4hetes+4napos vagyok elméletileg, nem látott még semmit, mellem nagyon nő és fáj sok tünetem van. Lehet korán mentünk? 2 hét múlva vár vissza.
Szia!Ilyenkor a doki csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látja.Ez ilyenkor természetes,hogy nem látott semmit, még korai.Valószínűleg 2 hét múlva lesz petezsák és szikhólyag és embrió. Esély van rá,hogy pulzálni fog a szíve,de ha nem ne ijedj meg.Változó,hogy kinek mikor (hány hetesen) pulzál.Nekem 7 hét után.Vigyázz Magadra!
20 hetes
Most megnyugtattál!Kicsit megijedtünk,mert mondom a melleim nagyon nőnek,más a formájuk,folyton eszek,hasszúrka is volt.. 7-8 teszt pozitiv..tehát azt mondod két hét múlva valószínűleg látszódnia kell? Köszönöm hogy válaszoltál:)
Sok egészséget nektek:)
Ne aggódj, ott a baba. Én is 4+4 hetes voltam mikor először uh-ra mentem mert volt 1-2 csepp barnás vér. A doki mondta hogy nagyon vastag a nyálkahártyám, és jó keresgélés után talált egy 3mm-es pöttyöt. De ő kitartóan kereste vagy 10 percen keresztül. Ha 2 hét múlva mész már valószínű szívműködés is lesz, nekünk is volt akkor. :)
Gratulálok a babához!
13 hetes kismami :)
Köszönöm szépen neked is a választ:)
Majd írok 2 hét múlva mit sikerült:)
Sok erőt,egészséget nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!