Könnyebb lesz (legalább valamivel) a szülés, ha most a 37. hétben nagyon elkezdett fájni a medencém, a belső combomnál valami, és hátul a farcsontom körül, amik elméletileg a tágulás jelei?
Nem biztos, de ha ez a fajdalom a medence tagulasa miatt van, akkor arra felkeszulhetsz, hogy a csipod szelesebb lesz es marad is. Sajnos.
Tapasztalat: elso babat varva semmi ilyesmit nem ereztem, konyyen szultem (3 orat vajudtam, negy kilos baba gatvedelemmel). Amint lementek a plusz kilok a csipom ugyanolyan volt, mint lanykoromban, egy centivel sem szelesebb.
Masodik babat varva keveset hiztam, viszony az utolso hetekben sokat fajt a medencem es a belso combom, a doki azt mondta, hogy csusznak szet a csontok, tagul a medence. Ismet konnyen szultem, viszont szelesebb lett a csipom. Ennek 5 honapja, sulyra mar szules utan a regi voltam, de a csipom par centivel szelesebb, ok, nem sokkal, nem lathato, csak a nsragokon erzem es a centi mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!