Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van vki közületek akinek...

Van vki közületek akinek méhsövénye van, vagy tud róla valamit?

Figyelt kérdés
Ma voltam UH-n,7 hetes élő terhességem van.Viszont azt mondta doki,hogy van egy sövény,ami kettéosztja részben a méhemet.Valószínűleg ez okozta az előző két vetélést.Azt mondta,csak a szerencsén múlik hogy hol tapad a lepény,ha pont ott akkor megint elvetélek.Van valaki hasonló tapasztalattal?Mi lett?
2009. márc. 31. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is van egyfajta méh fejlődési rendellenességem. (Uterus arcuatus) vagyis torzult méh. Hasonló a ta problémádhoz, de nem teljesen ugyanaz. Az én méhem nem egészen háromszög, hanem szív alakú, mert a teteje kissé benyomódott.

Elég nehezen estem is teherbe, de végül sikerült. Most 35 hetes vagyok és koponyavégű fekvéses a magzat szerencsére.

Én ezen az oldalon találkoztam először a problémámmal, vagyis itt néztem utána, mikor a dokim tájékoztatott róla:

[link]

2009. márc. 31. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!