Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Szed valaki közülete...

Kismamik! Szed valaki közületek napi 1000 mg magnéziumot?

Figyelt kérdés

Nekem napi 500-at javasolt a doki, de délután le kell mindig feküdnöm, mert befeszül a hasam.Lehet, hogy többet kellene?Pluszban veszek be, ha úgy érzem, de nem lenne jobb ha rendszeresen többet szednék?

Duphastont is szedek.11 hetes vagyok.

2011. júl. 24. 18:02
 1/7 anonim válasza:
0%
én is kismama vagyok de csak nekem nem mondott semmit. 24/F
2011. júl. 24. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Napi 2 db 500mg-os magnéziumot szedtem és mellette még a terhes vitaminba is volt...ha úgy éreztem valami nem jó akkor még 1 + szemet bekaphattam.Mind ezt orvosi utasításra szedtem mert hiába tömtem magam magne b6-al az annyira nem ért semmit miután napi 1 dobozzal azért csak nem ehettem meg,hogy úgy bekeményedett a 21. héten a hasam,hogy infúzión kaptam a magnéziumot majd utána 4 napon keresztül napi 1500 mg magnéziumot adtak a kórházba és ilyen adagokkal lettem elengedve....Ezzel csak annyi volt a baj,hogy napi 2 vasat kellet szednem és nem lehetett ezeket egyszerre
2011. júl. 24. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 10 hetes vagyok,nekem napi 3-at kell szednem,mellette én is duphastont,illetve utrogestant szedek.

2011. júl. 24. 18:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi!Akkor holnap felhívom dokit, hátha engedélyezi.Akkor viszont mellette lehet, hogy kellen még valamit?

Mégegyszer köszi!

2011. júl. 24. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Én Magnesii citricit szedtem, napi 3-4x 2 szemet, darabonként 500 mg volt benne... Szóval lehet többet, de ez a maximum.

36+5 hkm

2011. júl. 24. 18:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Én is citricit szedek.Akkor nyugodtan bevehetek többet.

Köszi!

2011. júl. 24. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Mg citricit szedek napi 3X2. Az naponta 3000 mg :(

+ No-spa és így is keményedek.

23 hkm

2011. júl. 25. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!