Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 13hetesen nézték a nemét a...

A 13hetesen nézték a nemét a babámnak, de csak annyit mondott az uh-s, "inkább laposnak látja", akkor fiú lehet vagy lány? Többet nem volt hajlandó nyilatkozni.

Figyelt kérdés
Nem jóslásokat kérek, csak hátha volt valaki hasonló helyzetben. Barátnőmnek 12. héten kerek perec megmondták, hogy fiú. A lányokat nehezebb "diagnosztizálni?"
2009. márc. 31. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
ha lapos nyílván lányra tippelt, de sztem 12 hetesen még korai nagyon, 15 hetesen alakul ki egyértelműen a külső ivarszerv
2009. márc. 31. 14:08
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Szia, én is így tudom mint előttem. 12 hetesen még baromi korai lenne. 18 hetesen 4d-n is csak tippelnek. de a lapos szerintem is inkább lányra utalhat...
2009. márc. 31. 14:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is lányra tippelnék. Nekem a 13-ik heti ultrahangon, látszott,hogy fiú. A kukit könnyebben észreveszik.
2009. márc. 31. 14:18
 4/10 anonim ***** válasza:
33%

Szia,

Ebben a kórban egyforma se nem punci se nem kuki formájú a nemi szervünk, tök egyforma, a csajoknak picit lapul, kialakul a csikló, meg a szeméremajkak, a pasiknál meg megnyúlik a hímvessző, később pár nappal-héttel a makk is kialakul. valamelyik nem túl vékony könyvben láttam róla egy nagyon helyes képet.

Bár nem kizárt, hogy kislány lesz:)

Boldog babavárást

2009. márc. 31. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:
A második babómnál nekem is a 12.-ik héten mondta a doki hogy kisfiunk lesz...mosolyogtam és mondtam hogy korai ez még...ő is mosolygott és közölte látott már jópárat higyjem el. Kételkedtem mert van már egy fiam és punist vártam,33 hetes vagyok és ez tényleg kukis:D Nálad ha azt mondta hogy lapos akkor kislányra gondolt biztosan... Boldog babavárást:D 33 hetes pocis:D
2009. márc. 31. 14:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez a vizsgálat már lassan 3 hete volt, de azóta nem bírom kiverni a fejemből. Beültették a bogarat a fülembe, és most már alig bírom kivárni a következő uh-t. Nagyon bízom benne, hogy jövő héten a dokimnál, vagy utána a 18 hetes genetikain megmutatja magát...
2009. márc. 31. 14:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem 12hét 5 naposan mondta a doki 4D-n hogy kislány. Én azt hallottam ilyenkor már meg lehet különböztetni, persze csak az tudja aki ért hozzá. És kell az is hogy a gyerek széttegye a lábát. Itt egy link, nézd meg, kb a 15. kisvideón látszik hogy 11-12 hetesen hogy néz ki a ffi és női nemiszerv.

Amúgy szerintem is kislánynak értette. :)

[link]

2009. márc. 31. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Pont most olvastam a Simó Tímea "Pocakosnapló"ban hogy a 9. hétig azonosak a nemi szervek, és a betöltött 13. héttől tudja egyértelműen meghatározni a vizsgálatot végző szakember hogy kisfiú vagy kislány.

Én ezt találtam Neked. de az előttem lévő kis link is érdekes! :)

A lapos pedig szerintem kislányt akart jelenteni! :)

Sok boldogságot!

2009. márc. 31. 18:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazuk lett, KISLÁNYOM született!!!
2009. dec. 2. 15:48
 10/10 anonim ***** válasza:
14.18-as vagyok: GRATULÁLOK!!!!!!
2009. dec. 15. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!