A 13hetesen nézték a nemét a babámnak, de csak annyit mondott az uh-s, "inkább laposnak látja", akkor fiú lehet vagy lány? Többet nem volt hajlandó nyilatkozni.
Szia,
Ebben a kórban egyforma se nem punci se nem kuki formájú a nemi szervünk, tök egyforma, a csajoknak picit lapul, kialakul a csikló, meg a szeméremajkak, a pasiknál meg megnyúlik a hímvessző, később pár nappal-héttel a makk is kialakul. valamelyik nem túl vékony könyvben láttam róla egy nagyon helyes képet.
Bár nem kizárt, hogy kislány lesz:)
Boldog babavárást
Szia. Nekem 12hét 5 naposan mondta a doki 4D-n hogy kislány. Én azt hallottam ilyenkor már meg lehet különböztetni, persze csak az tudja aki ért hozzá. És kell az is hogy a gyerek széttegye a lábát. Itt egy link, nézd meg, kb a 15. kisvideón látszik hogy 11-12 hetesen hogy néz ki a ffi és női nemiszerv.
Amúgy szerintem is kislánynak értette. :)
Pont most olvastam a Simó Tímea "Pocakosnapló"ban hogy a 9. hétig azonosak a nemi szervek, és a betöltött 13. héttől tudja egyértelműen meghatározni a vizsgálatot végző szakember hogy kisfiú vagy kislány.
Én ezt találtam Neked. de az előttem lévő kis link is érdekes! :)
A lapos pedig szerintem kislányt akart jelenteni! :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!