Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítene valaki? Ma kezdem a...

Segítene valaki? Ma kezdem a 37. hetet, és már 2-3 hete,hogy vannak görcseim,kisebbek nagyobbak,ami nem fájdalmas de kellemetlen.

Figyelt kérdés

Ami még rosszabb az az hogy ott lenn (szinte a nunimban ),mintha kést forgatnának benne,és ezt már nemcsak ülve,fekve érzem,hanem akkor is ha sétálok,akkor még jobban fáj.

A fejem már 4.napja nagyon fáj,szédülök hányingerem van,szombaton hánytam is.A derekam,a gerincem se valami hű de jó.

Ezek lehetnek a szülés előjelei?

Holnap megyek NST re,ott ugye látja a doki,hogyha a pici fiam előbb akarna kibújni?

A hasam is már jó ideje "leszállt", Manóka szerencsére fejjel lefele.

Egy izguló Kismama

2009. márc. 31. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
éppen lehet a szülés is, de holnap nst-n ez ki is derül, ott a doki fogja látni a görbéken hogy mi a szitu. De a panaszaidat mondd el majd a dokinak...
2009. márc. 31. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ezek lehetnek előjelek. Azt mondják, ha nyomja a baba a gyomrot, akkor van a hányinger, hányás (általában a szülés előtt). Nekem a babám születése előtt annyit mondott a szülésznő, hogy az első babóca születését megelőzően az anyukák szoktak hányni. Hogy miért sűrűbben az első előtt? Én sem tudom, de ezt hallottam tőle. Nekem a jóslók mellett ment a hasam, hányingerem volt, rossz közérzettel társítva. A szúrás szerintem a csontok "szétcsúszása" miatt lehet. A medence csont igazodik (függőlegesben még jobban fáj). A derék-, hátfájás is előjel lehet. Természetesen a dokid látni fogja, ha a babád készülődik! A fejfájás szerintem "csak" a front miatt van. Azt mondják (nálam bevált), hogy frontokkor több a szülés. Én is alig fértem be a szülőszobára:).

Boldog és felesleges izgalmaktól mentes babavárást kívánok!

Üdv

7,5 hós csaj anyukája

2009. márc. 31. 11:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ,és megmondom,bár általában ilyenkor mintha sokkot kapnék,és valahogy elmarad.

De köszi

2009. márc. 31. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az nst kimutatja persze, ha valami nincs rendben! Én sem éreztem az összehúzódásokat és a gép jelezte!Görcsök már ilyenkor normálisak, persze ha rendszeresek akkor irány a kórház! A nyilalás pedig az lehet, hogy nyílik a méhszájad!A baba beékelődött már valószínű és nyomja a méhszájat!Nekem azt mondta a doki, hogy a hányinger a végén is előjöhet, ez is normális! De azért holnap említsd meg ezeket az orvosnak! Könnyű szülést!:)
2009. márc. 31. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!