20 hetesen áramütésszerű érzés a pocakon?
3. babámat várom, eddig ilyet soha nem tapasztaltam!
Már többször előfordult, hogy a hasam felszínén végigfut egy áramütés szerű érzés :(
Olyan hirtelen és erős, hogy akaratlanul is összehúzza a testemet és előregörnyedek.
A pillanat tört része és el is múlik, csak egy fura "bizsergés" marad utána.
Nem a hasamban, inkább csak a felszínén.
Azt nem vettem észre, hogy valamihez kötött lenne pl. v.melyik testhelyzet
Jelentkezett már állva, ülve, fekve :(
Volt valakinek ilyen?
Szerintem egy idegvégződés, lehet, hogy most pont úgy nyúlik a bőröd, hogy jobban ingerelve van. Vagy ahogy írták előttem, a baba rúg meg egy idegvégződést, vagy csak megnyomja, ahogy megmozdul.
Egy ismerősömnek a 6. hónaptól az egyik keze zsibbadt, de úgy, hogy aludni nem tudott, valahogy a baba olyan idegvégződést nyomott a gerincénél (nem tudom hogyan, de a doki mondta ezt neki), szegény sokszor sírt a tehetetlenségtől...
Ilyet én is éreztem két-három hete néhány alkalommal. A doki mondta, hogy ráfeküdt vagy megnyomott egy olyan idegvégződést, ami ezt az érzést váltja ki.
Azóta azzal szórakozik a kisasszony, hogy napi 3-4-szer ráfekszik egy idegvégződésre, amitől olyan érzésem van, mintha belülről megcsavarintaná valaki a köldököm. Borzalmas érzés, és fájdalmas. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!