Ki milyen (pampers, libero, huggies, stb. ) pelenkát vesz az újszülött babájának? Milyen méretet és mennyit?
Én is ebben a cipőben járok,fogalmam sincs melyik jobb,..ezért mi tesco-s new bornt vettünk 2csomaggal..Tényleg nem tudtam ,hogy melyik jó ezért gondoltam kezdetnek talán meg tesz ez is...Remélem nem okoz csalódást!!
31hkm
Huggies-t fogok venni, mert ahhoz van kuponom. Úgysem fogja sokáig használni ezt a méretet, mert már most azt mondta a doki, hogy óriási a babám.
26h km
kettes liberot
az elso bebinel 1est vettunk, el kellett ajandekozni, talan egy masfel hetig volt jo
Szia én vettem Huggies 2-es méretet és Tesco Baby essentials.
Kettő fajtát vettem,de kettes méretet mind a kettőből.
Úgy voltam vele,hogy egy átlagos baba 3 kiló körüli,ha előbb jönne kisebb súllyal akkor apa megy és vesz 1-es csomagot.6 kilótól meg majd csak nem lesz nagyobb(remélem):)
Első gyereknél csak a Libero vált be, nagyon sokat pisilt-kakilt. A 3-as méretből érdemes már többet felhalmozni, 1-es méretet mi nem is vettünk, csak 2-eset rögtön.
Második babára minden pelenka jó, Pampers és Babylove is, ő vékonyabb alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!