Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen (pampers, libero,...

Ki milyen (pampers, libero, huggies, stb. ) pelenkát vesz az újszülött babájának? Milyen méretet és mennyit?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 15:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én is ebben a cipőben járok,fogalmam sincs melyik jobb,..ezért mi tesco-s new bornt vettünk 2csomaggal..Tényleg nem tudtam ,hogy melyik jó ezért gondoltam kezdetnek talán meg tesz ez is...Remélem nem okoz csalódást!!

31hkm

2011. júl. 11. 17:31
 12/23 anonim ***** válasza:

Huggies-t fogok venni, mert ahhoz van kuponom. Úgysem fogja sokáig használni ezt a méretet, mert már most azt mondta a doki, hogy óriási a babám.

26h km

2011. júl. 11. 18:29
 13/23 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem fogsz csalódni, nekünk nagyon bevált, tökjó anyaga van!!!
2011. júl. 11. 18:29
 14/23 anonim ***** válasza:

kettes liberot

az elso bebinel 1est vettunk, el kellett ajandekozni, talan egy masfel hetig volt jo

2011. júl. 11. 18:50
 15/23 anonim ***** válasza:

Szia én vettem Huggies 2-es méretet és Tesco Baby essentials.

Kettő fajtát vettem,de kettes méretet mind a kettőből.

Úgy voltam vele,hogy egy átlagos baba 3 kiló körüli,ha előbb jönne kisebb súllyal akkor apa megy és vesz 1-es csomagot.6 kilótól meg majd csak nem lesz nagyobb(remélem):)

2011. júl. 11. 19:17
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket és a tapasztalatokat, na meg a segítséget! :-)
2011. júl. 12. 09:37
 17/23 anonim válasza:
A kórházban ill. a kórházi ajándékcsomagba Liberót adtak, nálunk bevált. Viszont a barátnőim ajánlották a dm-es Babylove-t, azóta is azt használjuk. Most már az 5-ös méretnél tartunk.:) Nagyon jó minőségű, bátran ajánlom, és nem drága. Ha van dm-es kuponod, akkor még olcsóbban be tudod szerezni.Jó egészséget Nektek!
2011. júl. 16. 16:27
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :-)
2011. júl. 17. 09:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Úgy látom röpködnek a márkák. Az első csomink Pampers volt, miden kifolyt belőle, a Liberóbol is, pedig 4150 grammos volt a fiam. Ha van nálatok DM, próbáld ki a saját márkás /Babylove/ pelusukat. Nagyon jó a minősége és az ára is. A drágábbakból amíg nem bincizett, a Huggies vált be, amikor már bincizett megvettük a Libero bugyipelusát.
2011. júl. 18. 09:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Első gyereknél csak a Libero vált be, nagyon sokat pisilt-kakilt. A 3-as méretből érdemes már többet felhalmozni, 1-es méretet mi nem is vettünk, csak 2-eset rögtön.

Második babára minden pelenka jó, Pampers és Babylove is, ő vékonyabb alkat.

2011. júl. 18. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!