Mindenki énekel a babájának altatódalt? Már újszülött kortól?
Én pici kora óta énekelek neki nem csak altatót. Altató dal nekünk csak egy van minden este elszoktam neki énekelni. Nem tudom ismered-e vagy láttad a Barbie a sziget hercegnője című mesét abba van egy szép altató én azt szoktam énekelni.
http://www.youtube.com/watch?v=5Y0slWAcSAY
Én nagyon szeretem és a babóm is:)
Én kb 3 hónapos korától, előtte nem figyelt rá.
A csicsija babáját, a Tente babát vagy a Bóbitát biztos ismered. Ezek a legjobbak. Nem kell, hogy bonyolult legyen, pont a monotonitás a lényeg, attól fog elaludni.
Én nem kifejezetten altatásnál szoktam a babámnak énekelni, hanem napközben, vagy ha meg kell nyugtatni. És olyankor pillanatok alatt megnyugszik. És én már az elejétől kezdve énekelgetek neki, pedig nem kifejezetten jó a hangom. (Pl. Süss fel nap, Boci boci tarka, Érik a szőlő, meg ilyeneket)
3,5 hós kisfiú anyukája
4 hós a lányom.
Konkrétan altatódalt nem éneklek.
Ritmusra beszéltem, amíg rázni kellett a fenekét, de most már pocakomon alszik el, így csak simizni kell a hátát.
Amúgy is a "Nád a házam teteje" volt a kedvence, meg a "Van egy nóta".
Most lett favorit a Vuk, Pumukli, meg a Füles mackó és Süsü.
Az enyém egyébként értékelte az éneklést, ne nevessetek, de van kedvenc száma.
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!