Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi 7-8, cigi? 30-hetes...

Napi 7-8, cigi? 30-hetes vagyok és hálisten tökéletessek az eredményeim. Hasonlo kismamák?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 05:57
 1/5 anonim válasza:
84%
Szia.Nem vagyok rá büszke de én is szívtam.Hála az istennek a fiamat 4200alés 52 centivel szültem 2005ben,a lányomat meg 2008ban 3700al és 51 centivel vele is szívtam.Olvastam egy olyat,hogy mindent lehet a kismamának csak mértékkel.Meg függ,hogy milyen az ember szervezete.Még annyit,hogy mind kettő gyermekemet túlhordtam.
2009. márc. 31. 06:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

én sem vagyok rá büszke, de én is szívtam, ugyan a fehéret. Egészséges hál isten a kismanóm.

de nekem nagyon sok tényező volt ami miatt rágyujtottam, elveszítettem a papám, a tesóm stbstb.

2009. márc. 31. 06:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké köszike.nekem is suli,stessz,napi problémák.tudom,hogy nem metség.
2009. márc. 31. 06:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Huhh én nem mertem feltenni,mert lecseszték az olyanokat keményen,de mire feltetted "leszoktam" :) Nah jó azért ha ideges vagyok eltolok egy felet,de utána 3napi eszembe se jut :) És érdekes nekem is jók a eredményeim!

31hetes kismama

2009. márc. 31. 10:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Azóta hogy vannak a babáitok kedves kérdező, és válaszadók?! Remélem minden rendben veletek, egészséges és szépen fejlődik mindenki kismanója?! sok boldogságot kívánok nektek!
2010. jún. 15. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!