Szedtetek Magnesii Citrici-t?
Figyelt kérdés
Haskeményedésre kaptam 3*2 napit! Elfog múlni tőle??2009. márc. 30. 20:39
11/13 anonim válasza:
Én is 3x2-t szedtem a 35. hétig. Addig fájdogált a hasam, meg keményedett. Akkor azt mondta a doki, hogy ha akar akkor most már jöhet, ilyenkor nincs értelme benn tartani. Viszont mióta nem szedem nem fáj a hasam, semmi panaszom.De lehet, hogy ez csak pszichés:nem kell gyógyszert szednem,tehát nem vagyok beteg. Ápr. 5-re vagyok kiírva és semmi jel nem utal arra, hogy a törpe ki akarna jönni.Pihenj sokat, és jó babavárást!
12/13 anonim válasza:
Szia.Én is ezt szedtem és ugyan ennyit mint te,de nekem nem nagyon használt.Szinte végig kemény volt a hasam még ha feküdtem is volt olyan,hogy kemény volt mint mint a kő és úgy éreztem majd leszakad:(.Én is sokat pihiztem,nem emeltem nem dolgoztam már a 7.héttől és nem csináltam dsemmi olyat ami megeröltető lett volna.és mégis keményedtem.A dokim azt mondta,hogy nagyon vékony és feszes a hasfalam és attól lehet,de szerintem ő sem tudta igazán,hogy mitől van.Azt mondta,hogy pihizzek sokat nehogy baj legyen,és,hogy vszínű,hogy előbb meglesz a baba.Végül 4nappal a kiírt előtt megszületett a kisfiam(aki ma 7hónapos),és 21órát vajúdtam.Pihizz sokat.
13/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Eddig ma semmi keményedés nem volt :)! Remélem nem is lesz! Igyekszek keveset csinálni de főzni csak kell,meg boltba menni!Persze pihizek is sokat!! Bízom ebben a magnéziumban hogy jó lesz!!
2009. márc. 31. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!