Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedtetek Magnesii Citrici-t?

Szedtetek Magnesii Citrici-t?

Figyelt kérdés
Haskeményedésre kaptam 3*2 napit! Elfog múlni tőle??
2009. márc. 30. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én Magnerotot szedek, nekem attól jobb lett. Azt halottam, hogy a Magnesii citrici az egyik legjobb magnézium! Szerintem enyhítenie kell! Ha ez mégsem így van, mindenképpen szólj a dokinak!
2009. márc. 30. 20:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Remélem múlik! Mondta a doki ha 3 nap múlva sem jobb menjek! Figyu és neked elmúlt? Feküdnöd kell? Mitől van ez ugye nem lesz baj? Hány hetes vagy? Bocsi a sok kérdésért! Én 20 hetes
2009. márc. 30. 20:52
 3/13 anonim ***** válasza:
szuper jo gyogyszer nekem is ennyit irt jobban is voltam tőle,kicsit igy is keményedett ha megerőltettem magam de sokkal jobb mint a magneb6. nyugi jól be fog válni neked is.
2009. márc. 30. 20:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi:) remélem nekem is bejön mert úgy aggódom!
2009. márc. 30. 20:59
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem elmúlt, nem szoktam keményedni, most 31 hetes vagyok. És 3x1-et szedtem, most már csak 2x1-et és így sem keményedem! Nem kellett feküdnöm. Bár itthon vagyok táppénzen már 7 hetes korom óta, szóval én azért pihenek eleget! :)

Amúgy nem hiszem, hogy baj lesz, főleg ha elmúlik! Amúgy maga a keményedés sok mindenkinél van és amíg nem jár fájdalommal vagy görccsel, addig nagyon nincs is miért aggódj! Azért jobb félni, mint megijedni!

Szóval ha nem múlik, menj vissza, de szerintem ennek enyhítenie kell! Minden jót! :)

2009. márc. 30. 21:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Így legyen :)! Én is TP.n vagyok 5.héttől! Tudok pihizni. Azért félek mert azt hallottam ha 10 nél többet keményedik az baj:(és nekem többet.Bár 2 órája vettem be és azóta semmi:)! Nektek is boldog baba várást :)!
2009. márc. 30. 21:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Szia,en 21 hetes vagyok es kb egy-masfel hete kemenyszik a hasam,de ugy hogy a gyomrom is kemeny ,az orvosom nekem No-spa-t irt,3*1-et,nagyon csodalkozok mert itt mindenki magneziumot szed kemenyedesre!Holnaptol tappenzen leszek es azt mondta ha ket heten belul nem mulnak a kemenyedesek,befektet a korhazba.Onszorgalombol vasaroltam Magnerotot,azt is fogom szedni.Egyebkent terhesseg alatt napi 400 mg.magnezium szukseges a szervezetnek,az Elevit 100.mg.-t tartalmaz,gondolom akkor nem hibazok ha szedni fogom ,nem?Nem merek okoskodni a dokimnak hogy miert irt No-spa-t es miert nem magneziumot...Remelem nem lesz gond a babaval,en nagyon felek mert mar volt tavaly egy korai vetelesem...
2009. márc. 30. 21:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Szia! Nospa? 400 mg magnézium? Én 3*2 veszek be és 500 mg os. 3000 mg naponta!!!!! Nem lesz bajod!
2009. márc. 30. 21:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, én eleje óta szedem. Használt végig, meg voltam elégedve vele. 3szor 1-et szedtem.
2009. márc. 30. 22:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Az 500 mg nem a tiszta Mg tartalma!Egy szem Magnesii Citrici kb:100 mg tiszta magnéziumot tartalmaz.
2009. márc. 31. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!