Mit tennétek a helyemben? 34 hetes kismami vagyok. A fogadott dokimmal nézeteltérésem támadt. Nem a megfelelő hangnemben beszélt velem.
Egyszerűen rettegek a következő találkozástól és a szüléstől is, hogy milyen lesz majd velem. Másik orvosra nem merek már váltani, mert akkor magyarázkodni kellene, miért váltok, s a dokimmal meg úgyis összefutunk a kórházban. Nég kínosabb lenne.
Eddigi boldog, vidám kismamából egy sírós, idegeskedő, aggódó kismama lettem.
Elnézést a helyesírási hibákért!!! Most vettem csak észre, hogy félrebillentyűztem.
(tennétek,Még....)
Szerintem is válts dokit!! A legfontosabb a bizalom, elvégre a babád, és a te megad életét is őrá bízod.
A szülést is megnehezítheti ha ezen kell idegeskedned.
Szia! Én gondolkodás nélkül váltanék. Én már megtapasztaltam, hogy csak egy vagyok a sok közül aki a zsebébe teszi a pénzt. Nincs mit azon szégyellni, hogy váltasz és összefuthatsz vele. Ha korrekt módon akarod elintézni, akkor szólj neki, hogy váltasz és másik orvoshoz fogysz járni. Így ha összefutsz vele, akkor lelkiismeret furdalás nélkül köszönhetsz neki, még ha nem is fogja fogadni a köszönésed. Biztos, hogy nem könnyű a dolog. De a babádnak egy nyugodt mamira van szüksége. Én pl. járok egy dokihoz privátban, de nem nála fogok szülni, mivel nem vállal szülést ( neki is kisbabája van, és csak otthon rendel a rendelőjében ).
Így marad más doki. Fel a fejjel, nem a dokid a világ közepe, még ha azt képzeli is.:)))
Szerintem még van időd,válthatsz nyugodtan. Én is sokat hezitáltam és most 29hetesen eldöntöttem,elég én is váltok.Szerintem az új nem fog kérdezgetni,de ha mégis,megmondom őszintén mi volt a bajom.A régivel én is fogok találkozni,de nem hiszem,h annyira kellemetlen lesz.
Fontos,h bízz a dokidba és ne utáld. Utána könnyebb lesz és boldog vidám kismama leszel.
Köszönöm a válaszokat!!! Eddig a szűk család azt tanácsolta, hogy ne váltsak, nekem az volt az első véleményem, hogy váltok. De aztán berezeltettek, hogy a másik se biztos, hogy jobb. Az bosszant, hogy kórházban is feküdtem 3x, mindig rendes volt, és minden nap bejött megnézni,ráadásul borítékokat is kapott.....
Csak azt nem tudtam, hogy nem lehet tőle kérdezni semmit, mert nekem mindent tudnom kellene, amit meg nem tudok, azt pedig a védőnőmnek kell elmondani és utánajárnia, legyen ez egy elkallódott véreredmény akár...
Utolsó válaszadónak: Nagyon szomorú, hogy léteznek ilyen orvosok!!! Jól döntöttél akkor, hogy azonnal váltottál!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!