Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben? 34...

Mit tennétek a helyemben? 34 hetes kismami vagyok. A fogadott dokimmal nézeteltérésem támadt. Nem a megfelelő hangnemben beszélt velem.

Figyelt kérdés

Egyszerűen rettegek a következő találkozástól és a szüléstől is, hogy milyen lesz majd velem. Másik orvosra nem merek már váltani, mert akkor magyarázkodni kellene, miért váltok, s a dokimmal meg úgyis összefutunk a kórházban. Nég kínosabb lenne.

Eddigi boldog, vidám kismamából egy sírós, idegeskedő, aggódó kismama lettem.

2009. márc. 30. 19:56
 1/10 A kérdező kommentje:

Elnézést a helyesírási hibákért!!! Most vettem csak észre, hogy félrebillentyűztem.

(tennétek,Még....)

2009. márc. 30. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még a szülés előtti napon sincs későn váltani, ha nem bízol a dokidban. Biztosan nem kell a másik dokinál magyarázkodnod. Az, meg, hogy a mostanival összefuthatsz a kórházban, ne zavarjon, úgyse fog elővenni, hogy miért nem nála szültél, nem hiszem, hogy lenne hozzá pofája, valószínűleg tudni fogja, hogy miért történt a váltás. Nyugodtan válts, hiszen sokkal rosszabb egy olyan orvosra bízni magatokat, akivel szemben elillant a bizalmad.
2009. márc. 30. 20:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nehéz ügy! Én leváltaám a helyedben. Az a fontos, hogy nyugodt legyél a szülésig. És a legfontosabb, hogy bízz a dokidban, mert ha görcsösen mész a szülésre az többet árthat. Én nem is értem, hogy egy doki, hogy lehet ilyen. Kismama vagy, érzékennyebb, rá vagy teljesen utalva, ő meg megemeli a hangját? Én leváltanám.
2009. márc. 30. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is válts dokit!! A legfontosabb a bizalom, elvégre a babád, és a te megad életét is őrá bízod.

A szülést is megnehezítheti ha ezen kell idegeskedned.

2009. márc. 30. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Szia! Én gondolkodás nélkül váltanék. Én már megtapasztaltam, hogy csak egy vagyok a sok közül aki a zsebébe teszi a pénzt. Nincs mit azon szégyellni, hogy váltasz és összefuthatsz vele. Ha korrekt módon akarod elintézni, akkor szólj neki, hogy váltasz és másik orvoshoz fogysz járni. Így ha összefutsz vele, akkor lelkiismeret furdalás nélkül köszönhetsz neki, még ha nem is fogja fogadni a köszönésed. Biztos, hogy nem könnyű a dolog. De a babádnak egy nyugodt mamira van szüksége. Én pl. járok egy dokihoz privátban, de nem nála fogok szülni, mivel nem vállal szülést ( neki is kisbabája van, és csak otthon rendel a rendelőjében ).

Így marad más doki. Fel a fejjel, nem a dokid a világ közepe, még ha azt képzeli is.:)))

2009. márc. 30. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még van időd,válthatsz nyugodtan. Én is sokat hezitáltam és most 29hetesen eldöntöttem,elég én is váltok.Szerintem az új nem fog kérdezgetni,de ha mégis,megmondom őszintén mi volt a bajom.A régivel én is fogok találkozni,de nem hiszem,h annyira kellemetlen lesz.

Fontos,h bízz a dokidba és ne utáld. Utána könnyebb lesz és boldog vidám kismama leszel.

2009. márc. 30. 20:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia nyugodtan válts!!!leírom a történetemet:jó nevű főorvoshoz jártam, mígnem kismama lettem és mentem hozzá h valószínű terhes vagyok.ekkor a hüvely uh-t úgy nyomta belém h azt hittem ott maradok...ez volt csütörtökön és vasárnap reggel elvetéltem....na ekkor gondolhatod mit éreztem...váltottam dokit aki egy rendelőben rendelt ezzel az ominózus főorvossal.volt úgy h nézett rám a főorvos mert ugye nem az ő ajtója előtt várakoztam...nem érdekelt.a másik dokinak elmondtam az egész szitut, megértett és nagyon jó kapcsolatom van a mai napig vele. Amikor újra terhes lettem nála szültem meg a lányom.nagyon örülök neki h váltottam..
2009. márc. 31. 08:39
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!! Eddig a szűk család azt tanácsolta, hogy ne váltsak, nekem az volt az első véleményem, hogy váltok. De aztán berezeltettek, hogy a másik se biztos, hogy jobb. Az bosszant, hogy kórházban is feküdtem 3x, mindig rendes volt, és minden nap bejött megnézni,ráadásul borítékokat is kapott.....

Csak azt nem tudtam, hogy nem lehet tőle kérdezni semmit, mert nekem mindent tudnom kellene, amit meg nem tudok, azt pedig a védőnőmnek kell elmondani és utánajárnia, legyen ez egy elkallódott véreredmény akár...

Utolsó válaszadónak: Nagyon szomorú, hogy léteznek ilyen orvosok!!! Jól döntöttél akkor, hogy azonnal váltottál!!

2009. márc. 31. 11:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a 40. hétben vagyok, így már nem merek dokit váltani, de a 34. hétben megtenném azt hiszem... Nem túl jó érzés úgy nézni elébe a szülésnek ( az első szülésem ráadásul ) hogy nem bízok meg a dokimban igazán. Nálam a mult héten telt be a pohár, de már nem akarok össze-vissza ugrálni ilyenkor. A mellett hogy emiatt mégjobban parázok, azért abban reménykedem, hogy ügyes lesz a mi Drága-Babókánk :) meg én is, és természetes szülés lesz, ahol több szerep jut a szülésznőnek mint a dokinak!!! :)
2009. márc. 31. 12:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, a 40.héten már nem túl szerensés váltani :-(. Remélem minden rendben lesz, minden jót kívánok Nektek és könnyű szülést!!!!
2009. márc. 31. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!