Elmúltak a tüneteim. Baj van?
Figyelt kérdés
Holnap megyek UH-ra,7 hetes vagyok.Egész eddig pocsékul voltam,hánytam is párszor,de ma SEMMI.Tegnap este kicsit görcsöltem,de csak 1-2 percig és nem a hasamban éreztem hanem a hüvelyemben.Ma meg olyan mintha nem is lennék babás.Baj van? :(
Valaki hasonló tapasztalattal?
2009. márc. 30. 16:37
1/4 anonim válasza:
Szerintem nincs baj! Örülj neki hogy nem hánysz! =) És ne aggódj,mert mindjárt holnap!
2/4 anonim válasza:
Én 6 hetesen jártam így, felkeltem és elmúlt az addigi nagyon hányinger, mellfeszülés, minden. Bementem a korházba uh-ra és ott közölték hogy van szívhang, babával minden rendben. Hazafelé már a hányinger is visszatért:) Most 12 hetes vagyok, már egész jól vagyok, kezd teljesen elmúlni a rosszullét és a babával is minden rendben:) Szóval ne aggódj a tünetek jönnek-mennek, lehet holnap újból visszatér!
3/4 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj, csak egy "jobb" bár aggódósabb napod volt, én is voltam így, most meg már a 25 hétnél tartunk.
Nyugodj meg!
4/4 anonim válasza:
szia!Ne aggodj!Biztos nincs semmi baj.Én is igy voltam ezzel a 12.hétig amikor is megpillanthattam a kicsikémet.Én nem hánytam soha,nagyon ritka volt,hogy émelyegtem,cicim sem fájt.Szóval,ha úgy vesszük,tünet mentes voltam.12 hetes uh-ra félve mentem.De minden rendben:)Nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!