Nem lesz későn ha csak a 12 hetes uh után megyek a védőnőhöz kiskönyvet csináltatni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 21:48
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. júl. 9. 21:53
3/15 anonim válasza:
Nálunk védőnő ad első trimeszteri vérvételre beutalót ami így értelemszerűen ugrik.
4/15 Zorana válasza:
január végén derült ki hogy 7 hetes terhes vagyok és márciusban jutottam el a védő nénihez. nem volt gond :)
5/15 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy van okom rá, miért nem akarok hozzá előbb menni.Csak nem lesz probléma a vérvételből.Akkor is tud adni beutalót.Nem?Max. egy kicsit csúszik az ügy.
2011. júl. 9. 21:59
6/15 anonim válasza:
kérdezz rá a vérvételre, engem a nőgyógyász küldött mindenhova
7/15 A kérdező kommentje:
Nálunk a védőnő fog küldeni.Ezt biztosra tudom.
2011. júl. 9. 22:03
8/15 anonim válasza:
Te tudod mennyire fontos neked az egészségetek. Az első trimeszteri vérvételt nem poénból hívják első trimeszterinek. Ha annyira neked ez az egész nem fontos, akkor ráérsz félidősen is védőnőhöz menni.
9/15 anonim válasza:
Ha a 12. héten mész, akkor kapsz beutalót a 13. hétre vérvételre. Ennyire nem kell mindent szó szerint venni. Én a 10. héten voltam kiskönyvért, de a laborba csak a 13. héten jutottam el... ebből senki sem csinált gondot, még a dokim se.
10/15 Zorana válasza:
jó azért ne essünk túlzásokba ... nekem sincs első trimeszteri vérképem! egyedül az afp vért vették le. semmi mást ...a 12 heti uh-m is a 14 hétre sikeredet, a 18 heti uh pedig a 21.hétre. mind ezt a kedves orvosoknak köszönhetem. uh nem kell egyből a kérdező torkának esni !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!