Mennyibe kerül egészségügyi kiskönyvet csináltatni?
orvos válogatja. az enyém pl. nem kért érte semmit, de van ahol 3-4ezter is elkérnek érte (pl.üzemorvos)
Amúgy kiskönyvet papírboltban tudsz venni max 100Ftért, aztán azzal és a tüdőszűrős papírral mehetsz a háziorvoshoz a további vizsgálatokért. Szerintem hívdfel a dokid, hogy mennyibe kerül nála, az a biztos:)
köszi h irtatok,én is 6000ft-ról tudok :/
egyébként most jöttem az orvosomtól aki átküldött a szomszéd körzeti orvoshoz,mondván ő ezt nem csinálja meg de a szomszéd orvos igen,és onnan is elküldtek h nem csinálnak ilyet,menjek üzemorvoshoz...de nekem a leendő főnököm a háziorvoshoz küldött és úgy tudok köteles megcsinálni...
Ezt a munkahely üzemorvosának kell megcsinálnia, és a munkahelynek kell fizetnie érte, nem a dolgozónak.
Minden munkahelynek kötelező szerződést kötnie egy üzemorvossal.
A díja attól függ, hogy milyen kategória besorolású a beisztásod.
Sok helyen valóban a dolgozóval fizettetik, pedig a munkáltatónak kellene fizetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!