33 hetes terhes vagyok ma egész nap itthon pihentem és szinte alig éreztem a babám mozgásait ez nem baj?
Szerintem jön a front, hogy ne is menjek messzebb... Az enyém is megérzi.-) És már nincs annyi helye sem, egyre kevesebbet fog mozogni.
Ha legalább 1X érzed 24 óra alatt, akkor tuti nincs baj:-)De nem sokára uh, az majd tuti megnyugtat, addig meg a védőnő meg tudja hallgatni neked a kis szivét.-)
Ne félj.-)
Facsarj ki friss narancslevet, idd meg és feküdj a hátadra kicsit :) Ez a narancslé varázsital :) Úgy bemozdulnak rá a babók... hihetetlen:) Én is 33 hetes vagyok, ha én sem érzem úgy a mozgását, megmozgatom ilyen-olyan trükkökkel, ne lustizzon nekem :) De ha a pocidra teszed a kezed, sokáig tartod ott és közben beszélsz hozzá, akkor is tutu bemozdul legalább egyszer, mert érzi, hogy most foglalkoznak vele :)
Ne aggód, és az előttem szóló is jól beszél.. :)
Boldog babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!