Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma nagyon megijedtem, mert...

Ma nagyon megijedtem, mert reggel rózsaszínes folyásom volt,22 hetes vagyok. Azóta semmi, egész nap pihentem, a dokim szabin van. M Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Én bemennék a kórházi ügyeletre megmutatni.
2010. júl. 31. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Menj az ügyeletre,most...

Attól,hogy nincs otthon az orvosod még be kell menni te buta...vagy a babának is azt mondod,hogy bocsi, de most szabin van a doki?

Ne legyél buta, kedvesem, hanem menj el szépen az ügyeletre, nehogy baj legyen.

2010. júl. 31. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem minden hónapban 1-2 nap előfordul,a menstruációm időpontjára esik.
2010. júl. 31. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt innen senki nem tudja neked megmondani, hogy mitől van a folyás. Lehet hogy nagy gáz van, de lehet semmi komoly. Na ezt majd megmondja egy hozzáértő az ÜGYELETEN
2010. júl. 31. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy menj ügyeletre. Remélem minden oké
2010. júl. 31. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál?Minden rendben?
2010. aug. 1. 00:08
 7/8 anonim ***** válasza:
én is 22 hetes vagyok és tegnap reggel volt egy kis vérzés, aztán meg barnás lett , de együtt is voltam előtte a párommal, meg sok volt a melóm egés héten. Azonnal bementünk az ügyeletre , egy elég átfogó vizsgálatot csináltak , minden rendben volt , de mondták hogy pihenjek most pár napot. menj be t
2010. aug. 1. 10:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Bementem, hála istennek semmi baj sincs, túl pörögtem előző nap és nekem is azt mondta a doki, hogy pihenjek a 7végén és amúgy is lassítsak egy kicsit a tempon. Azért mert nem nagy a hasam mégis csak az 5 és feledikben vagyok. :)

Szép babavárást kívánok mindenkinek!

2010. aug. 1. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!