17 hetes vagyok, ma reggel volt egy kevés rózsaszines nyálkás folyásom, Klion hüvelytablettát használok, attól lehet ilyen?
Nekem 15 hetes korom óta van 3-4 naponta 1 alkalommal rószaszín folyásom. Amikor tapasztaltam, azonnal hívtam a dokimat, hogy rohanjak-e, mondta, nem kell, csak ha effektív vér folyik. Hogy az a bogyó okozhat-e ilyet, azt nem tudom, de nekem kiderült, hogy volt egy nagyon kis bevérzés szerű a méhszáj fölött és az okozta mindezt. Negatív leletekkel engedett haza, mondta, hogy zárva a méhszáj, a baba jól van, és lehet lesz még ilyesmi, ne ijedjek meg, pihenjek és MG B6.
Hívd fel az orvosod, ő ismer, ő tudja, hogy mennyire vagy most sérülékeny, érzékeny ott belül. Saját tapasztalat szerint nincs baj rózsaszínből, de én is nagyon meg voltam ijedve és még leszek is ha jön olyan truytma.
Nekem is volt ilyen rószaszines folyásom, tiszta ideg lettem és egyből rohantam a dokimhoz. De megnyugtatott, hogy zárva a méhszáj a baba is jól van. Valószínűleg a canesten kúptól lehetett a doki szerint amit használtam előtte. még egy napig volt picit rózsaszín azóta újra normális. Úgyhogy ne aggódj biztosan veled sem lesz gond.
boldog babavárást:)
22 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!