Mi bajt okozhat a babánál, ha én mostanában nagyon sirós vagyok? Azt tudom, hogy érzi de lehet baja?
Szia!
Szerintem annyi lehet hogy ő is szomorú lesz és sírni fog.
Bocsi!
Azt hittem már megvan a baba, ne haragudj!
Nem lesz semmi baja, nyugodj meg!
Jó babavárást!
Ne sírj! miért sírsz?! hidd el nem jó! én is sírtam,még azon is h miért nem zöld az ég, mindenbe belekötöttem, szegény páromat lelkileg kinyírtam, de nagyon rossz volt és erőt vettem magamon h a baba és a családom érdekében próbáljak lenyugodni és élvezni ezt a csodálatos időszaakot!miután veszekedtem és sírtam, nagyon fájt a hasam, egyszer barnás darabos folyásom is volt, na az volt a fordulópont, nem bocsájtottam volna meg magamnak ha elveszítem a babát.
azóta teljesen megváltoztam, a babónk jólérzi magát a pociban, mindennap tudatja velünk h "itt vagyok!!" és ennél csodálatosabb érzés nincsen!!!
Boldog gömbölyödést és nevess sokat, annak biztosan jobban örül a baba!
Szia!
Nekem már van egy kisgyermekem, akivel szintén sírós voltam, sőt akkor épp sorozatban értek a családi tragédiák. A kislányom a kezdetektől fogva egy kiegyensúlyozott és vidám, huncut, barátkozós, nevetős kiscsajszi lett ;-) Ránk szerencsére nem lett hatással a sok szomorúság. Mondjuk amikor megszületett, valahogy el is illantak a nagy gondok... :-)
Szerintem nyugodj meg ;-) Próbálj sokat pihenni, levegőzni, szép dolgokra gondolni, szép dolgokra odafigyelni, legyen az zene, napsütés, vagy egy kedves film a tv-ben. Ezek apróságok tudom, de sok kicsi sokra megy :-)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!