Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor lehet érezni a baba...

Mikor lehet érezni a baba mozgását?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert nem vagyok vmi jol,émelygek,puffadok,alig tudok enni,és nekem azt mondták ha megmozdul a baba,akkor jobban leszek.Most vagyok 11 hetes.Tudom még várnom kell,de bizhatok h jobb lesz?
2008. febr. 27. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a 17. héten kezdtem érezni a mozgását, de kb a 15 héttől már sokkal kevésbé volt hányingerem, mint előtte, szóval kitartás!
2008. febr. 27. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 18 hetesen éreztem a babám , igaz én nem voltam rosszul . A 16. héttől jellemző, hogy érezni kezdik az első babát, de a 20. hét a "normális".

Igen, általában akkor szűnnek a tünetek, de lehet hogy előbb, vagy végig megmarad-erre is van sajna példa.

Ha tudod, enyhítsd a tüneteid, egyél sokszor keveset, igyál sokat, levegőzz, mozogj, találd meg azt az ételt, ami tetszik a gyomrodnak.De türelem, a tünetek hivatalos megszűnése amúgy is a 12. hét, mert addigra kifejlődik a placenta és átveszi a baba táplálásának szerepét.-)

2008. febr. 27. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt összefüggés a 2 dolog között. kb 12-14 hetes korban szűnnek meg a hányingeres puffadós tünetek. a Baba mozgása mindettől függetlenül alkattól, lepény elhelyezkedéstől és babától függően 16-22 hetesen válik érzékelhetővé a mama számára.
2008. febr. 27. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Háát szerintem ez mindenkinél más,én a 13hétig tök jól voltam leszámítva,hogy émelyegtem ha nem is minden nap de sokat.Aztán a 14héttől a 16ig iszonyat rosszul voltam 3szor jött el a róka koma meglátogatni-olvastam is egy könyvben,hogy ebben az időben nagy mennyiségű hormon szabadul fel és ez előfordulhat..nos a 16héttől viszont mint akit kicseréltek tök jól vagyok.Minden rossz tünet megszűnt..kivéva,hogy most kezdtem el felszedegetni a kilókat,de még ez sem vészes sztem...3kg/20hetesen,szval sztem jobb lesz ,de ne ijjedj meg akkor sem ha esetleg úgy jársz mint én,azt szokták mondani a második harmad felétől megszűnnek ezek a tünetek ..lesz más,pl.izzadás megnövekszik stb..Boldog babavárást
2008. febr. 27. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!