Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hetes kismamik, akik meg nem...

6hetes kismamik, akik meg nem voltak dokinal, furodnetek termeszetes vizben? Mire figyeltek oda?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok. Dokinal meg nem jartam, jovo heten megyek eloszor. Tehat pontosan meg nem tudom mi a helyzet odabent. Ti igy furodnetek toban? Ebben a nagy melegben olyan jol esne!
2011. júl. 8. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Én így nem.

Ha első baba, akkor szinte biztos, hogy még zárt a méhszáj, de ha mégsem? Annyira különbözőek vagyunk, sajnos tudok olyanról, akinek középidőben már nyitva volt, mert olyan gyenge... Ne adja Isten, de mi van, ha akármi miatt már az elején nyitva van?? Ezt pedig normálisan csak doki tudja megállapítani!! Én nem mennék.

6 hetes vagyok én is, jövő héten megyek dokihoz, csábít a Velencei-tó, de ellenállok. :)

2011. júl. 8. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:

5 hetes vagyok és szintén ellenállok a Velencei tónak:)

Én csak a saját medencénkbe megyek be, ez tuti!!!!

2011. júl. 9. 07:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Engem az elején sem tiltott a doki. Persze,ha normálisabb természetes víz, nem valami pocsolya.

Ő inkább a strandot nem javasolta,meg a nagyon meleg vizet,mert ugye jobban szaporodnak a bacik. Mondta,hogy a túlzott klórozás pont azt éri el, amit nem kellene, hogy megborítja a hüvely flórát, ezáltal a természetes védekezés csökken!

2011. júl. 9. 08:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

A viz nagyon tiszta, ellenorzott, alap jaraton sem megyek medences strandra.

Kimegyunk, aztan meglatom hogy hogy dontok!

Mindenkinek jo babavarast!

2011. júl. 9. 09:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én mikor terhes voltam el voltam tiltva a fürdéstől de nem birtam ellen állni a tónak ,belementem de csak combig úgy hogy a bugyim ne legyen vizes és csak lefröcskölgettem magam.Nagyon jól esett ez is és nem lett baj.
2011. júl. 9. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!