6hetes kismamik, akik meg nem voltak dokinal, furodnetek termeszetes vizben? Mire figyeltek oda?
Én így nem.
Ha első baba, akkor szinte biztos, hogy még zárt a méhszáj, de ha mégsem? Annyira különbözőek vagyunk, sajnos tudok olyanról, akinek középidőben már nyitva volt, mert olyan gyenge... Ne adja Isten, de mi van, ha akármi miatt már az elején nyitva van?? Ezt pedig normálisan csak doki tudja megállapítani!! Én nem mennék.
6 hetes vagyok én is, jövő héten megyek dokihoz, csábít a Velencei-tó, de ellenállok. :)
5 hetes vagyok és szintén ellenállok a Velencei tónak:)
Én csak a saját medencénkbe megyek be, ez tuti!!!!
Engem az elején sem tiltott a doki. Persze,ha normálisabb természetes víz, nem valami pocsolya.
Ő inkább a strandot nem javasolta,meg a nagyon meleg vizet,mert ugye jobban szaporodnak a bacik. Mondta,hogy a túlzott klórozás pont azt éri el, amit nem kellene, hogy megborítja a hüvely flórát, ezáltal a természetes védekezés csökken!
Koszonom a valaszokat!
A viz nagyon tiszta, ellenorzott, alap jaraton sem megyek medences strandra.
Kimegyunk, aztan meglatom hogy hogy dontok!
Mindenkinek jo babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!