Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hét körüli kismamik miket...

23 hét körüli kismamik miket vettetek idáig?

Figyelt kérdés
van olyan dolog amit csak a szülés után fogtok vagy mindent megvesztek elöre?
2011. júl. 8. 19:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
én is külföldön élek de ahogy elnéztem nàlunk ugyanannyi a babakocsi mint magyarba
2011. júl. 9. 08:04
 12/17 anonim ***** válasza:

szia

en is kulfoldi vagyok, te honnan vagy?

kedden Gyorben megrendeltuk a babakocsit, mert mar csak szeptemberben tudunk leghamarabb ujra menni es az mar keso rendelesre.Mar kineztuk a kisagyat is, a honap vegen azt is megrendeljuk.Nehany ruhacskam van, de meg sok mindem kell, majd szeptembertol nekilatok beszerezni, egyenlore mindent csak kinezek hogy mit hol erdemes keresni, varom a teli ruhakat

23+3hetes kismama

2011. júl. 9. 09:05
 13/17 A kérdező kommentje:
svàjc te? én is a téli rucikat värom.mondjuk megyek haza akkor fogok kapni ugy is tesomtol.milyen babakocsitok lesz? éilyet szetetnék : [link]
2011. júl. 9. 09:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Semmit még.
2011. júl. 9. 10:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy olyan felszereltsegu babakocsi, mint amilyet Magyarorszagon vettem, itt ketszer annyiba kerul. Kozel 200 ezer Ft-ot meg soha nem koltenek babakocsira.
2011. júl. 9. 18:19
 16/17 anonim ***** válasza:

a kulfoldi vagyok, bocsi a kesoi reakcioert

en Szlovakiabol vagyok

hasonlo babakocsim lesz Hilux markanal dontottunk vegul is, remelem bevalik, ugy 300eur korul jon ki

a kisagy nalunk a problema meg a komod, leengedheto oldalracsu kisagyat szeretnek, de nem korberacsosat, hanem tomor vegut, eleg nehez ilyet talalni, ill. nagy feluletu komodot akarok, nekem annyira nem tetszik, hogy csak 50cm-ed van arra hogy atcsomagold ot

2011. júl. 20. 15:57
 17/17 A kérdező kommentje:
nekem se tetszik a kis pelenkàzo én is nagyobbat szeretnék
2011. júl. 21. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!