Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatviz vétel hasfalon...

Magzatviz vétel hasfalon keresztül?

Figyelt kérdés
Nagyon félek tőle. 14. héten csinálják és az eredmény csak 3 héttel utána lesz meg. Ha beteg a baba,akkor el lehet vetetni a 17. héten? Ha minden rendben van ,akkor is van kockázata,mert átszurják egy tüvel a hasamat. Valaki ezt már tulélte ?
2011. júl. 8. 11:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én is külföldön élek. És mivel 700 euro ez a vizsgálat, attol félek,hogy csak a pénz miatt csinálja a doki, feleslegesen. Semmi nem utalt az eddigi vizsgálatokból,hogy beteg lenne a baba, csak az ,hogy 36 vagyok...
2011. júl. 8. 13:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Vérvétel+genetikai ultrahang alapján végzett kockázatbecslésre van nálatok lehetőség? Egyidős vagyok Veled, én ezt csináltattam és mivel jó lett az eredmény, nem volt szükség hasbaszúrásra.
2011. júl. 8. 14:50
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem volt genetikai ultrahang, csak vérvétel. De a doki szerint ez 100% os eredményt ad. A másik mondszer csak 70%

Én nemtudom miért nem csinált elötte másik vizsgálatot és miért küld erre a hasbaszurásosra...

2011. júl. 8. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!