A nyákdugó az mindenkinek elmegy, ugye? Nem úgy mint a magzatvíz. Az megeshet, hogy folyamatosan, akár több napon keresztül megy el? Mert nekem - legalábbis eddig úgy gondoltam - szimpla erős folyásom van, ami halvány sárga. Ez lehet a nyákdugó?
Nem mindenkinél megy el.Nekem az első szülésemnél közvetlen a baba születése előtt távozott.Előtte még darabokban sem.
A második szülésemnél 10 nappal a szülés előtt több darabban,a harmadiknál a szülés előtti napon távozott egy része.Az állaga lehet a ragacsostól egészen a kocsonyás folyósig,színre pedig lehet színtelen,fehér,véres,barnás.
Minden jót,könnyű szülést neked.
Szia!
Csak nyugi, nem kell annyira félni az ismeretlentől:) Mondom én:)
Nekem is mindig ezt mondták, mégis féltem :)) Nem a fájdalomtól, hanem az egésztől, hogy hogy lesz, mint lesz:)
Nekem nem ment el a nyákdugó, sem magzatvíz, se jóslófájás, se szülési fájdalom.
Már bent feküdtem,mert letelt a terminusom. OTT, magzatvízkukucs, majd következő éjjel mindenféle szülési fájás nélkül csak azt éreztem egyszer, hogy valami feszül a lábaim közt. Szülésznő megvizsgált, 3 ujjnyira ki voltam tágulva. Behíták a dokimat, burkot repesztett, kézzel kicsit tágított, majd kaptam a sejhajomba egy kis oxitocinos szurit. Rögtön felfektettek a szülőágyra, és mivel semmiféle fájásom, még tolófájásom sem volt, a doki irányított. Az egyik keze bennem és ő mondta, mikor jön a fájás, mikor nyomjak. 20 perc alatt megszültem.
Megmondom őszintén nekem utána a 2órás pihi volt kellemetlen, mert a gátmetszéshez adott szurinak ment ki a hatása és hát fájt ott lent a vágás helye.
Hasonló fájdalommentes és gyors szülést kívánok!
13 hós baba anyuja
8+1 hetes km :)
utsó vagyok
OTT = oxitocin terheléses NST
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!